Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jak w temacie mam błąd 4332.Co mogło się stać i od czego zacząć naprawę. Otóż jechałem autobaną i w pewnym momencie zauważyłem brak mocy, szarpanie ale odpuściłem gazu i jakoś na wolnych obrotach dojechałem następne pare kilometrów do domu. Następnego dnia zapaliłem i zajechałem na pobliską stacje BP zatankować do pełna i ponownie ruszyłem i po 100 metrach zgasł silnik .Sprawdziłem ISTA i pokazał się błąd 4332 ,skasowałem błędy samochód trochę ostygł i znowu zapaliłem i podjechałem kilkadziesiąt metrów i znowu zgasł i tak cały czas proces się powtarza. Od czego mogę zacząć? Czujnik ciśnienia na listwie, regulator ciśnienia na listwie ,pompa wysokiego ciśnienia czy pompa progowa. Wiem że gdybym miał części na podmiane to bym szybko doszedł ale niestety nie mam.Może jest jakaś możliwość sprawdzenia tych części. Może ktoś ma jakiś pomysł. Jestem obecnie w Wiedniu i koszty naprawy są duże Posiadam Istę i program Team Viwer może ktoś mi zdiagnozuje auto Mój tel 880 414 087 Dzięki wszystkim z góry za fachowe podpowiedzi

Maciej

• 2 tygodnie później...