Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a ja tez jestem taksowkarzem,i moge cos na en temat powiedziec jezdze e32 730i i wcale nie narzekam ze jezdze bmw,ktos moze sie smiac i docinac po co ci takie auto ,ale to tylko z zazdrosci POLECAM BMW
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w krakowie to jezdzi nawet czajka z fajnymi firaneczkami w kwiatki :P no a z takich ekstremalnych wynalazków to widziałem felicje 5d, e30 (złoma) i PANDE :O :duh: no ale to ekstrema. jednak bmw taxi to po krakowie mało jezdzi.

malo?? przejedz sie pod rynek to zobaczysz jakimi bmkami waza sie taksiarze... najwiecej jest e34 potem jest pare e32 pare e38 a takze bardzo duzo jest e39... juz nie wspomne o nowszych modelach bo i te sie zdarzaja bardzo rzadko ale sa.

oprocz tego merole pasaty mondeo i inne.

co kto lubi.

jezeli ja bym wybieral na taxi auto to albo bylby to jakis merol albo bmw raczej z seri 5 aczkolwiek 7 tez by siadlo.

diesla bym niechcial bo poprostu mi nie leza diesle :duh:

P.S pozatym przy wyborze trzeba brac tez siebie pod uwage... wygodne siedzenia itp itd. bo wkoncu trzeba siedziec w tym aucie pare godzin.jakby na to nie patrzec :modlitwa:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

witam

1.jestem taksowkarzem

2.e39 520 to najbardziej komfortowe i piekne miejsce pracy.

3.wszystkim ktorzy pisza ze BMW nie nadaje sie na taxi odpowiem tak:

jestescie zazdrosniki i juz bo sami byscie chcieli zeby jeszcze wam placili za przyjemnosc jazdy waszymi autkami!!! :D

4.powaznie mowiac dla wszystkich krytykow , BMW jak sami wiecie to wygodne cudowne auto.Jezdzilem wczesniej Octavka tdi i po 12 godzinach wracalem do domu b.zmeczony.Ostatnio moja bavarcia jakos tak sie zasiedzialem w pracy :lol: i machnalem prawie 20 godzin bez przerwy i zgadnijcie co???TAK macie racje nie bylem b.zmeczony.

a mercedesy i audi nie podobaja mi sie tak jak moja silver arrow. i chyba nikomu na tym forum nie trzeba tlumaczyc dlaczego.

5.i tak na koniec , znaczna wiekszosc pasazerow chwile po rozpoczeciu podrozy wzdycha :ale tu u pana wygodnie...

pozdrawiam

taksooweczka bavareczka&lookash