Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie mam wielki problem zakupiłem od kolegi z forum listwy shadow line (zewnętrzne) do bmw e90 wszystko ładnie elegancko tylko jak wyciągnąłem swoje listwy spod szyby uszczelki były sparciałem wiec wywaliłem.Kolega mówi że można je dokupić osobno nawet mi wysyłać swoje stare (są w drodze) tyle że dzwoniłem do ASO i Pan zapewniał mnie że nie ma osobnych uszczelek tylko trzeba kupić gotowy zestaw listwy razem z uszczelką.

Tutaj listwy od kolegi i do nich brakuje mi uszczelki

http://oi61.tinypic.com/29enmki.jpg

Gdyby od kolegi okazały się nie do końca dobre i ciężko będzie włożyć możecie mi posłać numer części albo gdzie to mogę kupić.Bo aktualnie mam dziurę w samochodzie:) muszę się jakoś ratować albo nowe razem z listwą albo jakieś używane nie wiem już sam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie,ale niestety jest taka możliwość. np. progi performance mają w środku prowadnice montażowe,których w aso nie dokupisz pomimo,że na tych prowadnicach jest jakiś numer.są do kupienia jedynie w zestawie z progami. oby tutaj było inaczej :cool2:
Opublikowano
mam nadzieję ponieważ uszczelka z listwą kosztuje 220 zł x4 co daję nam 1000 zł a te co mam będą do wyrzucenia;/
Opublikowano
Byłem dziś w bmw w bielsku i Gliwicach i się potwierdziło samych uszczelek nie ma;/ gdybym wiedział to bym nie kupował niekompletnych sachadow line bo teraz mnie wyszło jak za nowe.
Opublikowano
uszczelke mozna dorobic

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
jak wroce w niedziele to odnajde adres bo gosc mi dorabial dwa lata temu bo moje byly do wyrzucenia, wzial 400 zl + VAT za komplet fachowa robota pasowaly jak orginal

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie