Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakieś spostrzeżenia odnośnie samochodu ?

http://allegro.pl/bmw-e46-2-0i-coupe-jedna-taka-na-tysiac-okazja-i5291117108.html

WBABM110X0JK10825

Modellbezeichnung: 320CI

Ausführung: Europa

Typschlüssel: BM11

E-Code: E46 (2)

Karosserie: Coupé

Lenkung: links

Türen: 2

Motor: M52/TU - 2,00l (110kW)

Antrieb: Heckantrieb

Getriebe: manuell

Außenfarbe: Alpinweiss 3 (300)

Innenraum: Stoff Flock Raute/anthrazit (E3AT)

Produktionsdatum: 06.06.2000

Werk: Regensburg

Code Serienausstattung Standard Equipment

S226A Sportliche Fahrwerksabstimmung Sports suspension settings

S255A Sport-Lederlenkrad Airbag Sports leather steering wheel

S520A Nebelscheinwerfer Fog lights

S548A Kilometertacho Kilometer-calibrated speedometer

S550A Bordcomputer On-board computer

S832A Batterie im Kofferraum Battery in luggage compartment

S851A Sprachversion deutsch Language version German

Code Sonderausstattung Optional Equipment

S288A BMW LM Rad Kreuzspeiche 29 BMW light alloy wheel, cross spoke 29

S428A Warndreieck und Verbandstasche Warning triangle and first aid kit

S438A Edelholzausführung Fine wood trim

S508A Park Distance Control (PDC) Park Distance Control (PDC)

S534A Klimaautomatik Automatic air conditioning

S660A Radio BMW Reverse (C42) Radio BMW Reverse (C42)

L801A Länderausführung Deutschland National Version Germany

S863A Händlerverzeichnis Europa Retailer Directory Europe

S879A Bordliteratur deutsch On-board vehicle literature German

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdjęcia tak wyostrzył i podrasował,że auto wygląda jak z kosmosu nienaturalnie :duh:
Opublikowano

Jesteś tu już wystarczająco długo, żeby wiedzieć, że konkrety to nie w tym dziale.

Ja mogę coś skrobnąć na PW, jeśli trzeba.

Opublikowano
M-pakowe zderzaki dołożone - taki z tego m-pakiet. Zmieniona gałka skrzyni biegów. Z opisu to też trochę marzyciel, popytaj, ile to dla sprzedającego oznacza "tuż przed sprzedażą". Jak pojechałem ostatnio po coupe oznaczało to, że amortyzatory 2 lata temu wymienił :mrgreen:

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Jesteś tu już wystarczająco długo, żeby wiedzieć, że konkrety to nie w tym dziale.

Ja mogę coś skrobnąć na PW, jeśli trzeba.

Jak jest długo miesiąc czasu ? :duh:

Napisz mu na pw ze masz lepsza i tańsza :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Zenuś, ty jesteś po prostu dureń. Dureń i tyle. Ciężko pracowałeś na taką opinię. Z twojej wypowiedzi zgadza się tylko ta emotka :duh: Łap jeszcze trzy :duh: :duh: :duh:

Dla ciebie liczy się, kiedy się kto na forum zarejestrował. A ja oceniam staż autora po jego aktywności w tym dziale. Ty tego nie pojąłeś do teraz i nie pojmiesz nigdy. NIGDY. Z powodu podanego powyżej.

To juz lepiej ty mu napisz, że masz lepszą. Albo nie, po prostu bryluj (trudne słowo) dalej w tym dziale. Reklama to podstawa. Sprzedawanie do klubów, choć ani jednej nie sprzedałeś nigdy do żadnego klubu. Małolaty się na to nabierają i to podstawa.

Skąd przyszło ci do głowy, że ja mogę mieć lepszą i tańszą. Ja nie zniżam się do handlu samochodami, mam uczciwą pracę, na którą nie narzekam. Tego też nie jesteś w stanie pojąć. NIGDY. Dla ciebie każde słowo niezgodne z twoim brakiem zasad, od razu kojarzy się z konkurencją. Niepotrzebnie.

Autor zapytał na PW i dostał odpowiedź. Sam oceni, czy coś wniosła i na ile merytoryczna była. Koniec dyskusji, wesoły koleżko.

Opublikowano

Dureń to jestes ty pocac sie nad swoja wypowiedzią to ze swoją prace nazywasz uczciwa to twoja sprawa ciekawe co w niej robisz chyba nic ciekawego skoro siedzisz tu i nabijasz posty ja w przeciwieństwie do niektórych mam swoją prace a ściąganie e46 traktuje sobie za hobby dlatego niemam trupow jak inni i nie musze cofać licznikow.

Wielu ludzi czytających to dobre forum dzwoni do mnie i kupuje auta ktore sa serwisowane i bezwypadkowe i to mnie cieszy ze nie patrzą na te tanie ulepy ktore non stop wjeżdżają do polski .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Nie twój zasrany interes, co robię zawodowo i dlaczego mam nienormowany czas pracy (na to nie wpadłeś, ty w ogóle mało kumasz).

Po co wymyślasz cuda, napisz coś mającego odniesienie realne. Ja oceniam to, co piszesz. Faktycznie, jak jest i co widzą wszyscy. A ty oceniasz to, co sobie na mój temat wymyśliłeś. Nie wiesz, gdzie pracuję, ale warto było mnie obsmarować, tak robi każdy tchórz. Tym się różnimy.

Tego, że jesteś kłamcą ogłoszeniowym, że sprzedajesz auta do klubów, też pewnie nie dostrzegasz. Taka uczciwość inaczej. Śmiech we mnie wzbiera. Pozdrawiam cię serdecznie i niech ci się tych aut jak najwięcej do aut do klubów BMW sprzedaje.

Opublikowano
Już to kiedyś proponowałem, aby wzorem kilku innych portali zastosować opcję kliknięcia "pomógł" Z tego mógłby korzystać wyłącznie autor tematu, lub inna osoba zadająca merytoryczne pytania, nawet w tym samym temacie. Może ograniczy to choć trochę wtrącanie się do tego co napisała inna osoba.
Opublikowano

Ada, to nic nie zmieni. Wystarczy zobaczyć ten temat. Ile było postów i ile z nich pomogło autorowi. Choć w tym dziale od dawna nie o to chodzi. Wiem, wiem, każdy ma prawo pisać (bzdury nie dające poszukiwaczom aut żadnej pomocy), a ja jestem menda, Macierewicz i żyję przeszłością. To już miejmy za sobą, nie ma sensu w ten sposób na mojego posta odpowiadać.

Najgorsze są osoby, których działalność całkowicie/prawie nie wykracza poza dział ocen. Takie osoby nie mają nic do powiedzenia na temat marki, więc nie pomogą komuś z problemami mocy, doborem hamulców, czy jakimś fajnym poradnikiem z fotorelacją. Aby zaistnieć z tym samym tekstem w każdym temacie oceny.

Braku wiedzy i chęci darmowej pomocy nie przeskoczysz. Każdy sam może sobie odpowiedzieć, czy o nim mowa. Ja, jak widzę, kto napisał ostatni post, to od razu wiem, co zostało napisane, zanim wejdę w temat.

No nic, ja zmieniam swój podpis i śmigam stąd. A kto ma rację, to już każdy ma oczy, czytać umie i sam oceni.