Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ku przestrodze, żeby się ktoś nie przejechał bez sensu. Auto ma w oryginalnym lakierze w zasadzie dwa elementy - drzwi kierowcy i dach. Reszta ponad 200 mikronów. Nie mówię, że dyskwalifikacja, ale mocno podejrzane... o VIN nawet nie prosiłem. Chwała sprzedającym, że mówią jak jest. Oby to się stało normą na rynku.

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-m-pakiet-gwarancja-mozliwa-zamiana-autocentrum-jedynka-klodzko-ID4p9yPt.html#127f3cee41

Edytowane przez MotoConcierge
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ku przestrodze, żeby się ktoś nie przejechał bez sensu. Auto ma w oryginalnym lakierze w zasadzie dwa elementy - drzwi kierowcy i dach. Reszta ponad 200 mikronów. Nie mówię, że dyskwalifikacja, ale mocno podejrzane... o VIN nawet nie prosiłem. Chwała sprzedającym, że mówią jak jest. Oby to się stało normą na rynku.

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-m-pakiet-gwarancja-mozliwa-zamiana-autocentrum-jedynka-klodzko-ID4p9yPt.html#127f3cee41

Nie ten dzial po drugie nie napisales co bylo nie tak ?To ze 200mikronow tzn drugi lakier.

• Moderatorzy
Opublikowano
Ale jak drzwi kierowcy i dach moga byc w oryginalnym lakierze jak dach jest czarny a drzwi białe :mrgreen:
Opublikowano

Tak, oczywiście z dachem to pomyłka - przepraszam. To wynika z lekkiego nieporozumienia w rozmowie ze sprzedającym. Na pewno jest lakier oryginalny na drzwiach kierowcy.

Kwestia VINu w temacie - po prostu go nie mam, więc nie wpisałem. Jeśli to ma decydować to OK - temat może wylądować w koszu. Widzę, że wzbudza negatywne emocje, więc może tak będzie lepiej.

Generalnie chciałem dobrze, ale widzę, że dobrymi chęciami piekło wybrukowane :) Proszę Administrację Forum o usunięcie tematu i tyle.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wierze ze chiales dobrze ,ale nic o aucie nie napisales co bylo nie tak.Oczernic mozna bardzo szybko.
Opublikowano

no dal kolegi 200 mikronów na aucie to dużo w przypadku 2008 530d 18kkm w kwocie 55,5k..

Kolego chyba musisz zejść na ziemię..

Nie mówię że auto jest gonde uwagi bo go nie widziałem, ale niektórzy chcą kupować auta za 30% wartości nowego w stanie 'jak nowy' chyba..

Chcesz idealne 530d po lifcie to dołóż jednak troszkę sianka.

ps. z tego co zrozumiałem to sprzedający podał wartości miernika itp, więc nie widzę w tym przypadku powodu do oczerniania auta. Rozumiem że jakby sprzedający mówił że lakier ori a Ty sprawdziłeś malowanie naokoło po wycieczce do sprzedającego to wtedy można lamentować.. ale tak..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.