Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam,

Czy ktoś z Was instalował amortyzatory Bilstein na tył?

Jest problem z dostępnością SACHSa a wspomniane wyżej są dostępne.

Pękł mi ten talerz co trzyma sprężynę... i amor wali o karoserię.

dzięki

Jedyne wiarygodne media....:Woda, prąd, gaz...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O cholera... no to żeś mnie trochę zmartwił ...

nie za bardzo mam teraz wyjście.

a powiedz mi, jak KYB.

dobre są, ?

Opublikowano

To są informacje od człowieka co w moim mieście robi super zawieszenia. Gość ma pojęcie co robi i jako jedyny za zrobienie zbieżności się nie zabierze jeśli będzie jakikolwiek luz czy cokolwiek (inny zrobią bez problemu)

Zakłada dużo gratów i od wielu lat się zajmuje i do e39 nie polecał prócz sachsa i monroe żadnych amorków jeśli chodzi o serię (żadne gwinty)

Posłuchałem się ponad 100tys za mną i jestem zadowolony.

Jeśli sachsa nie możesz dostać to kup monroe. Czy jest drogi czy o co chodzi? Bo nawet nie sprawdzałem. Zawsze też możesz zapytać się w sklepie reklamowanym wyżej. Oni też zawsze fajnie doradzą w doborze części. Więdzą co się reklamuje często a co nie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chciałem sachsa ale narazie nie było go na stanie.

Bilsteiny były.

Nie wiem jak ze sprężynami. Sa od nowości wiec juz 16 lat.

Czy warto wymieniać rownież sprężyny?

W sumie koszt niewielki za KYB przy wymianie amorów. A zawsze to nowa ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam . mam problem z doborem amortyzatorów do mojej e38 silnik m60b40, te co mam to po wyjeciu mierzac od podstawy taleza do konca trzpienia mają 38 cm , kupilem monroe pozniej sasch i oba jak mierze to maja 31,5 cmi to jest max . z real oem wychodza tylko takie a ja mam wyzsze czy ktos moze to juz przerabiał bo to juz 2 komplet i tez jest wedlug moich za krótki .Ja nie chce3 zeby auto nisko stalo , moze ktos zna numerek tego wyzszego amorka? z gory dzieki za odpowiedz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kolego najlepiej to znajdź sobie nr części na realoem.

idź do sklepu i poproś o zamiennik....

i musi grać wg mnie...

Opublikowano
po numerze w realoem własnie sa takie jakie miałem i zadne nie jest takich samych wymiarów ten moj stary ma po wysunieciu pare centymetrów wiecej teraz jak spisalem numer z mojego starego amortyzatora to nadal pokazuje mi ze te co mialem powinny byc a one maja zdecydowanie krotszy teleskop a jak zamontuje chociaz dla sprawdzenia to juz pozniej ich nie zwróce :( , stad moje zapytanie na forum bo nie wiem co robic z tym .... zakladac czy nie bo mam 255 a nie chce zeby przy obciazeniu ocieralo mi o nadkola :(