Skocz do zawartości

320d e91 m pakiet 2009 WBAVX31060A665571

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, dlatego dzięki za takie uwagi - będę wiedział na co patrzeć jak pojadę zobaczyć/kupić to auto.

Jak pojedziesz to koniecznie zabierz kogoś kto zajmuje sie tym nacodzień - szczerze Ci radzę

oryginał kompletny zderzak m pakiet plus skrętny xenon znalazłem za 2500zł w komplecie, deska, poduchy są, fartuch w aucie nie dostał, natomiast wygięta jest podłużnica, natomiast sądzę, że z dwojga złego lepsza taka opcja... chłodnice całe, w zawieszeniu zgięty górny wahacz i łącznik stabilizatora do wymiany.

za 31000zł ją kupię, co daje 32500 z opłatami, co sądzicie?

Policzyłeś malowanie, robotę blacharza, ustawienie zbierzności, czujniki, plastiki? Wiesz ile kosztuje prostowanie podłużnicy albo w gorszym wypadku wstawianie nowej? Generalnie do kwoty, której Ty wyliczysz dolicz + 2500 tys. wtedy może na końcu przy odbiorze auta się nie rozrzarujesz. Również brałbym pod uwagę, że przy takim uderzeniu silnik mógł się lekko przestawić, więc jakaś łapa silnika albo inny element mógł zostać naruszony.

Gościu w ogłoszeniu pisze odpala i jedzie.. chłodnice sprawne, a wiatrak na pewno ociera jak jest przestawiony. Wydaje mi się, że tutaj chłodnice również są do wymiany.

Przy przeliczeniu wszelkich kosztów jak się zainteresowałem wyszło za dużo, nawet więcej niż chodzą całe auta - teoretycznie nieuszkodozne jak piszą sprzedawcy w ogłoszeniach..

Nie licz kosztów auta po taniości typu "najtańszy błotnik na allegro chodzi po 150 zł".

Nie no jak silnik przestawiony to można parę młotkow przyłozyć, albo coś wyciąć i przespawać. Wiem, bo oglądam co piątek Gas Monkey Garage.

Bierz chłopie to auto i się ciesz. Jedyne co bym wywalił to ten beznadziejny silnik.

Jakby sie oplacalo to by handlarz naprawil, w takich ogloszeniach z "niewielkim" uszkodzeniem oni najlepiej wychodzą. Nigdy nie wyłapiesz wszystkich uszkodzeń, ani nie poskładasz auta w pieniadzach ktore liczysz przy kupnie, dlatego też nigdy nawet nie ogladam aut uskzodzonych, bo wiem, ze to podpucha.
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania

- Ważne, że wypas i kolor unikatowy

- ważne, że M-pakiet

- ważne, że tanio (mimo, że pozornie)

- ważne, że z zewnątrz go poskładam i będzie super wyglądał

- ważne,że sąsiadom kopara odpadnie.

- nieważne, że na dobry stan auta i bezpieczeństwo mnie zwyczajnie nie stać.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Dokładnie. Tak jak napisałem na początku, ciężko się będzie w 50 zmieścić.

A tam gadasz... w Castoramie mają teraz przecenę na piankę uszczelniającą :lol:

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804