Skocz do zawartości

BMW e90 330i WBAVB33596AZ86668 Warsawa

Rekomendowane odpowiedzi

ale opcja bezwypadkowy oczywiście w opisie zaznaczona :)

na alledrogo mogliby wprowadzić opcję "bezwypadkowy za mojej kadencji" albo "wydaje mi się że bezwypadkowy" to może byłoby chociaż odrobinę uczciwiej :roll:

Ciekawe czy dojdzie teraz do dyskusji- czy auto jest uszkodzone czy nie :mrgreen:

Ada tu chyba nie ma o czym dyskutować :mrgreen: - słynne przerysowanie kluczem to to nie jest:)

Bardziej liczyłem na głos druciarzy, którzy częst w takich sytuacjach twierdzą, że nic się nie stało. Na razie jestem zawiedziony. :cry2:

A gdzie się podział zainteresowany?

Przez chwile byłem nieobecny ale widzę temat sie rozkręcił:)

Panowie, dzięki wielkie wszystkim a w szczególności Loonie za odgrzebanie tych informacji. Na szczęście nie było żadnych zaliczek ani nic w tym stylu.

Który silnik benzynowy e90 w takim razie jest warty uwagi? Planuje raczej zagazować więc wtrysk bezpośredni odpada.

Spójrz lepiej ile one na mobile stoją ... w ori stanie i nie od ciavareza ani nie z usa

U nas większość o dziwo w takiej cenie, tak jak 545 w e60

Stoją bo teraz auta drogie w Niemczech :)

I nikt nie kupuje.

@Do autora tematu. Jak szukasz E90 za ok 40 tys zł to warto sprawdzić ten egzemplarz. Jak został naprawiony. E90 z tym silnikiem bardzo dobrze "chodzi" i brzmi, więc jeżeli lubisz fajne osiągi to 330i jest dobrym wyborem. Wracając do tematu dlaczego uważam, że warto sprawdzić ten egzemplarz ? Ponieważ za faktycznie bezwypadkowe, dobrze wyposażone E90 330i z niskim przebiegiem będziesz musiał zapłacić od 55-60 tys zł w górę (wysoka akcyza).

Za 40 tys zł to kupisz bezwypadkowe 320i. A i tak będziesz musiał poświęcić mnóstwo czasu na to.

http://suchen.mobile.de/auto/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&climatisation=&usage=USED&adLimitation=&doorCount=&emissionClass=&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&airbag=&categories=Limousine&fuels=PETROL&vatable=&zipcode=&scopeId=C&usedCarSeals=&emissionsSticker=&ambitCountry=DE&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxFirstRegistrationDate=2006-12-31&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&isSearchRequest=true&pageNumber=1