Skocz do zawartości

E39 540i WBADN51090BR66038, Gdańsk.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Chwila i ponad 10 postów o niczym..jest dział: "Inne zagadnienia.." i tam piszcie te wypociny a nie w temacie o konkretnym aucie za każdym razem biadolenie, że przebieg śmieszny :duh:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

A ja o tobie pisałem ,raczej śmieszą mnie handlarzyki wciskające kit laikom :D

Ja handlarz? A to dobre... Jak będę auto za kilka lat sprzedawać to pewnie na złomie albo za 3tys bo tyle dawno pełnoletnie auto będzie warte. I nie siedzę w dziale giełda tylko o wyłącznie by budować wizerunek jak ty i inne zenki :cool2:

Patrzyłem w jakim dziale piszesz a nie co piszesz. Ale tak jak mówiłem... Wchodzą w ten dział tylko po to by gonić auta a potem wciskać swoje. Dla mnie chore to jest i ten dział zamiast ma komuś pomóc to każde auto jest skreslane bo to nie akurat jego igielka... Tak niestety to wygląda

Żle mnie osądziłeś wszyscy piszą to odstaje ,to nie spasowane ja pisze o korektach może też komuś się to przyda pozdro....

I tu się zgodzę.

Piszesz ze każde auto jest skreślane ? A wg ciebie auta za 50% ceny sa dobre ?

A co do pana pestki handlarzyka mam inne zdanie... Tak właśnie tak pisze... Miałem przykład wklejanych aut moich znajomych (2 szt) w bardzo ładnym stanie, nie walone i kręcone jak pisałeś.. "pewnie to pewnie tamto" Takie Twoje durne gdybanie handlarzyka... Nie możesz kogoś oczerniać nie znająć faktycznego stanu auta.

Wiem że chcesz zarobić trochę kasy przez forum ale nie w tak bezczelny sposób, oczerniając auta które nie widziałeś na oczy. Pokazałem linki znajomym Twoich wypocin i tylko się uśmiechnęli. Auta pojechały do ASO Lubin zostały sprawdzone i się sprzedały w kilka tyg a drugie w 3 miesiące.

Nikt Ci chleba nie zabierze, ale trochę kultury i bez oczerniania aut których nie widziałeś na oczy i nie sprawdziłeś. Bo takie zachowanie jest bardzo żałosne. Siedzisz na forum i w 95% potrafisz tylko zjechać czyjeś auto które może być zadbane, a przez głupie gadanie tylko kogoś niewłaściwie możesz oczernić.

To tyle. Może to przemyślisz moze nie. Okaże się po kolejnych wpisach.

Powodzenia w sprzedaży panie handlarzu;. :duh:

Wiadomo, że ze zdjęć to tylko gdybanie, ale o takie gdybanie proszą ci co wrzucają auta do oceny. Każdy w związku z tym może mieć inne, ale subiektywne spostrzeżenia i nie ważne kto i co pisze. Takie są wilcze prawa forum

W związku z tym miej pretensje do formy w jakiej to forum działa i do autorów tematów, którzy wręcz uzależniają od opinii forumowiczów to, że w ogóle ruszą łaskawie swoje cztery litery i pojadą obejrzeć auto.

Ważną sprawą jest też, jak sam chętny ocenia zebrane informacje, dla kogoś głupie i nieprzydatne, a dla niego być może istotne.

• 3 miesiące temu...

rdzawe e39 przeszło mała renowacje teraz wygląda tak http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-540-lift-m-pakiet-idealna-mozliwa-zamiana-ID6y7t0Z.html i info z innego forum

Ma skręcony licznik z 351 tyś. km do 233 tyś. ( ostatni odczyt kluczyka u dealera BMW w Łodzi ), lakierowane całe, wymienione zderzaki i lampy na M pakiet by przyciągnąć naiwnych. Vanosy w aucie grzechoczą na maxa, nie działa klimatyzacja. Telepie kierownicą przy hamowaniu i przyspieszaniu przy 90 km/h. ... Obecnie pseudo rodzynek jest w posiadaniu cygana i chyba już wszystko w tym temacie.

rdzawe e39 przeszło mała renowacje teraz wygląda tak http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-540-lift-m-pakiet-idealna-mozliwa-zamiana-ID6y7t0Z.html i info z innego forum
Ma skręcony licznik z 351 tyś. km do 233 tyś. ( ostatni odczyt kluczyka u dealera BMW w Łodzi ), lakierowane całe, wymienione zderzaki i lampy na M pakiet by przyciągnąć naiwnych. Vanosy w aucie grzechoczą na maxa, nie działa klimatyzacja. Telepie kierownicą przy hamowaniu i przyspieszaniu przy 90 km/h. ... Obecnie pseudo rodzynek jest w posiadaniu cygana i chyba już wszystko w tym temacie.

O kurcze ale jestem w szoku że to ta sama co wisiała jakiś czas temu... Tak mi się podoba, a właściwie już nie.

Widać robcio kręci dobre lody, ciekawe co działo się z tą 535d.

To klamca...pytalem o to auto i rzekomo kilka elem malowanych i faktura na wymieniony rozrzad i regenerowane vanosy w bmw klinice...niezle.
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg

A dzisiaj cygan przede mną tankował swojego CLS za 10 pln... w bilonie. Chyba kupiec jechał.

nie żartuj :D

http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg

A po co za dużo inwestować :D Ja jak kiedyś pojechałem obejrzeć AR147 dla żony, nie chciała odpalić bo nie było ON, koleś wysłał brata na stację a ten przywiózł ropę w butelce 1.5L czy 2L po Nestea. :cry2: Na tym skończyło się moje oglądanie auta...