Skocz do zawartości

Bmw e91 330d WBAVU91020KT16434

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Czy ktoś oglądał ten samochód lub ma taką możliwość?

http://allegro.pl/330d-231km-m-pakiet-ful-opcja-z-niemiec-oplacona-i5249736080.html

Ja ten samochód oglądałem ale było już dość późno... Sprawdziłem miernikiem lakieru i cała lewa strona malowana włącznie ze slupkiem między drzwiami przednimi a tylnymi.. Generalnie wygląda na bardzo zadbany, przebieg 245 tys a nie jak w ogłoszeniu poniżej 240.. Prowadzi się bardzo dobrze, skrzynia pracuje cicho i bez żadnych szarpniec.. Opony letnie w bdb stanie.. Hamulce dość świeże.. Proszę o jakieś opinie jeśli ktoś ten samochód również oglądał. Miejscowość to malkinia górna

Nie sepie się, nie w tym rzecz.. Oglądałem to auto bo przejezdzalem tamtędy ale było już późno i nie miałem możliwości jechać z nim do aso a jechać tam specjalnie to mam 480km w jedną stronę dlatego spytałem czy ktoś z was widział ten samochód. Podluznica nie była ruszona, szyby były oryginalne bmw i numery zgodne z tymi szybami po prawej.. Nie wiem czy czy nity w przednich kielichach da się wstawić na nowo ale tam są na swoim miejscu

Przecież ten dział opanowany jest przez handlarzy

O przepraszam Ja już w tym dziale pisze sporadycznie a praktycznie wcale :wink:

Właśnie może zacząłbyś znów pisać, bo dziwnie tu się zrobiło od jakiegoś czasu.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• 1 rok później...

Witam!

Tak przypadkowo znalazlem tego posta, moze to i stary odsmażany temat i nikogo nie intersujący ,ala jestem posiadaczem tego auta, kupiłem go w kwietniu zeszlego roku i jestem pierwszym wlascicielem w polsce... przed kupnem sprawdzalem historie auta w aso wyszło ze ma nie znacznie cofnieta szafe , ale wiecej nic nie pokojącego mi nie powiedzieli.... przez ten okres wymienilem amory na bilstein b8 i wymienilem wszystkie tarcze i klocki bazujac na podzespolawa zimmermann i hawk. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu a moge juz cos powiedziec po 1.5roku, fajnie jezdzi bym powiedział jak na 3.0d to zapie*dala. wg ubezpieczyciela auto mierzone miernikiem lakieru nie wykazalo wiekszych odchyłów od serii... koncząc tą historyjak powiem ze szukając auta oglądałem ok 7 egzemplarzy 330d i 335d z polskiej reki jak i od handlarzy, rownież pamietam auto z forum.... :shock:... co ludzie sprzedawali to bylem w szoku...(mowie o okresie marzec, kwiecien 2015) np. kombi czarne Zwoleń 400tys w serwisie na szafie 160 :), 2. Czarne kmbi z augustowa 335d bez relingów... Śmieć!, porwana podsufitka i szpachla pekająca na drzwiach stukajaca maglownica, a na podworku serwis bmw :roll: Łomianki sedan polift 330d, odstajace listwy, burdel w samochodzie jak w cyganskim wagonie i jak odpalił to myslalem ze nie trafie do bramy jak walnął na filetowo, auta za 50tys zł masakra!!!

... a teraz pytanie "Ciekawe jakbyś widział to auto przed naprawa czy bys pojechał z nim do aso :mrgreen:" ...czy kolega Zenek Pestka moze cos wiecej powiedziec czy to tylko ogolna wypowiedz na temat aut od handlarzy? moze wiesz cos co mnie by zainteresowalo o swoim aucie??

ps. tematu nie zakladam i nie jestem forumowiczem dlatego na koniec wstawie fotki na przypomnienie jak ktos pamieta i interesował sie tym autem... pozdrawiam!

https://www.facebook.com/wojdat.kosmetykasamochodowa/posts/297597060613218?pnref=story

Samochód ogólnie dość fajnie wyglądał ale jak na słupkach ma prawie po 1000 micronow no to sorry.. To nie jest prawie fabryka tylko jakiś śmietnik. Samochód miał być bezwypadkowy wg sprzedającego i z oryginalnym przebiegiem. Cały lewy bok malowany, słupek środkowy w kicie, uszczelka drzwi kierowcy aż była poszarpana. Fakt samochód prowadził się bardzo fajnie