Skocz do zawartości

Czy czas ma duży wpływ na ceny E90?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich kierowców BMW. Mam nadzieję, że trafiłem na odpowiedni dział. Przymierzam się pomału do zmiany auta i myślę o E90. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakaś szansa, że do jesieni 2015 pierwszy wypust tego modelu z najniższym silnikiem benzynowym zejdzie poniżej 20tys w akceptowalnym stanie? Co to znaczy akceptowalny stan - jakieś rysy czy ubytki lakiernicze bez problemu przełknę, głównie chodzi o to by auto jeździło i nie miało żadnego dzwona wcześniej.

Z góry dziękuję za wyrozumiałość i odpowiedzi. Serdeczne pozdrowienia!

Ja mysle do 15 tys zejdą :cool2: tak ze 5 tys zostanie ci jeszcze na wycieczkę upragnionym e90 :cool2:

Ale na złom :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.

Jak chcesz to tutaj na forum jest kilka osób, które nawet teraz wiosną mogą Ci załatwić takie e90 za 20tyś. Nie wiem czy będzie rozsądne nimi jeździć, ale dam Ci plus za odwagę :cool2:

Tak szczerze to poszukaj czegoś na co Cię stać. Kup sobie jakieś średnie e46, bo poniżej 20tyś tylko na takie można sobie pozwolić i żyj spokojnie, że auto Ci się nie rozleci pewnego dnia. Dla szpanu przed ludźmi nie ma sensu nabywać nowszego modelu, jest to totalna głupota.

Powodzenia

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.