Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeszcze raz bo admin zablokował temat no ale Vin znalazł się w dodatkowej galerii w opisie:-)

Poproszę o pomoc i wszelkie uwagi dotyczące tego auta :

http://otomoto.pl/bmw-530-e39-d-jasne-skory-parktronic-xenony-lift-C36284834.html

O ile ze sprawdzeniem mechaniki na miejscu powinnam sobie poradzić o tyle spasowaniem elementów karoserii czy wyposażenie jest dla mnie zagadką

VIN: WBADP81080GV52649

Type code: DP81

Model: 530D (EUR)

E-F-R series: E39 2

Series: 5

Type: TOUR

Steering: LL

Doors: 5

Engine: M57

Displacement: 3.00

Power: 142 (193 hp)

Drive: HECK

Transmission: AUT

Paint code: 354 - TITANSILBER METALLIC

Upholstery code: N6TT - STANDARDLEDER/GR

Prod.date: 2001-06-06

S201 Rape methyl ester version (RME)

S202 Steptronic

S210 Dynamic stability control III

S220 Self-levelling suspension

S227 Sport susp.+low-slung+ride-height ctrl.

S235 Towing hitch, detachable

S249 Multifunction f steering wheel

S266 BMW light alloy wheel, radial spoke 48

S302 Alarm system

S403 Glass roof, electrical

S423 Floor mats, velours

S428 Warning triangle and first aid kit

S430 Interior/outside mirror with auto dip

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S459 El. front seat adjustment w. memory

S464 Ski bag

S469 Integrated child seats

S494 Seat heating driver/passenger

S500 Headl.washer system/intensive cleaning

S508 Park Distance Control (PDC)

S520 Fog lights

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S555 On-board computer V with remote control

S661 Radio BMW Business (C43)

S676 HiFi speaker system

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

S970 Business Package

Opublikowano

Według mojego oka samochod jest łaciaty i malowany, świadcza o tym rozne odcienie lakieru z lewej strony pomiedzy przednimi lewymi drzwiami i błotnikiem, oraz pomiedzy tylnymi lewymi drzwiami i tylnym błotnikiem. Po za tym jak dla mnie malowany byl równiez tylny prawy błotnik od przetłoczenia w dół, oraz tylne prawe drzwi od listwy w dół. po za tym lewy próg wygląda na cieniowany Co do spasowania elementów to cięzko mi powiedziec ze zdjeć, chociaz troche mi nie pasuje spasowanie przedniego zderzaka z błotnikami. Według mnie samochod picowany pod sprzedaz.

Ale poczekaj jeszcze na opinie kogos innego, na wszelki wypadek gdybym sie w czyms mylił.

Opublikowano
Stan fotela i kierownicy wskazuje na przebieg 300 tyś + . Mocny 15 letni diesel w kombi z przebiegiem 276 729 km :norty: Czyli roczny przebieg to 18 tyś km :duh:

I to już jest coś bo jak dla mnie kiera i fotel są oki(no może ten środkowy "szef" na fotelu kierowca wygląda dziwnie) co do przebiegu to wiadome ze te 276 tyś to mało nawet nie sprawdza licznika aczkolwiek sama robię maxx 15 tyś rocznei

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
15tyś rocznie? Benzynę sobie kup mniejsze ryzyko wtopy i serwis mniejszy. Bez turbiny, wtryskiwaczy uczulenia na paliwo itp. Z resztą w takiej cenie to prawdziwa okazja, wiec pewnie coś jest na rzeczy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lewy błotnik z maską źle spasowany (pewnie dzwon). Stan fotela i kierownicy wskazuje na przebieg 300 tyś + . Mocny 15 letni diesel w kombi z przebiegiem 276 729 km :norty: Czyli roczny przebieg to 18 tyś km :duh:

Czym różni się stan fotela i kierownicy po 277kkm od takiego po 305kkm? :roll: po złym spasowaniu błotnika od razu dzwon..to auto ma 14 lat i jak widać było nie raz lakierowane (co nie jest niczym nadzwyczajnym, bo to tylko samochód a nie eksponat), więc "Zenon" mógł go tak złożyć po robocie :roll: jakby koleżanka wrzuciła 530d 2001 za 20k z dużym plusem to można wybrzydzać, ale za 14k..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Niewiem ale coraz wiecej w tym kraju jest kamikadze :duh: 14 tys za e39 530d :mad2:

Twoja kasa kupuj chłopie :cool2: ja bym brak ktos to musi kupic :cool2:

Nowy rekord dzisiaj będąc w serwisie bmw okazało sie ze klient podjechał e60 i miał 280 tys km przebiegu ale nie skasował sobie w jednym z modułów przebiegu i wyszło 925000 km :cool2: histori nie było bo auto z Włoch ,co wy na to to jest wyczyn 1 000 000 km bmw :cool2: a ludzie sie boja 270 tys na liczniku .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Widziałem mercedesa r classe do sprzedania z przebiegiem ponad 900000 tys. Szural tylko rozrząd i miał boczek do naprawy tylko bo był wygnieciony od łokcia. Poszedł za 6-7 tys euro jak dobrze pamietam. Do konca był serwisowany w serwisie mercedesa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
To ile te auto było warte zagramanicą z bańką na zegarze :D

To najlepsze okazje dla handlarzy nic w aso i licznik do tylu tylko idiota zaoszczędził na elektroniki i jakiś frajer cifnol mu tylko szafę :mad2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A Wy dalej o historyjkach zamiast o aucie..to co, ile to e39 ma 2mln?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
a kto ma wiedzic ile ma? niech kupiec jedzie z nim do aso ale jak ktos chce wydac 14 tys na bmw to napewno nie stac go na so za 600-800zl
Opublikowano
Tylko zeby nie te jelenie to warsztaty były by puste albo wymieniały tylko elementy zawieszenia .