Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=69&t=117886

Witam serdecznie

Jestem posiadaczem Forda Mondeo MK3 1.8 benzyna i mam możliwość zamiany na BMW E46 320d 1999r. Auto jest własnością mojego ojca który wymienił w niej wszystko co było niesprawne tak że stan auta bez zastrzeżeń. Prosiłbym o poruszenie tego tematu na forum. czy warto? czy się opłaca? Generalnie nie robię wielu kilometrów dziennie i boje się że auto zajadę dlatego pisze do was z prośbą o opinie innych posiadaczy.

Pozdrawiam

Opublikowano
Trochę dziwne pytanie znasz auto wiesz co jest to zdecyduj czym lepiej się jezdzi i po sprawie małymi przebiegami nic nie zajezdzisz biorąc pod uwagę to że w bmw już nie można wstawiać w p... tak jak w benzyniaku :)
Opublikowano
Generalnie i tak nie planuję wiązać się na lata z nią bo chciałbym właśnie jednak benzynę w BMW tylko właśnie martwiła mnie kwestia tych małych przebiegów dom praca dom. Kilka osób mi mówiło że diesla trzeba porządnie rozgrzać bo inaczej się spierniczy.
Opublikowano
To auto nie dla Ciebie, pozostań przy Fordzie

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Powyżej Ci napisałem że to auto nie dla Ciebie bo jak napisałeś że robisz krótkie odcinki a to ropniak
Generalnie nie robię wielu kilometrów dziennie i boje się że auto zajadę dlatego pisze do was z prośbą o opinie innych posiadaczy

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Powyżej Ci napisałem że to auto nie dla Ciebie bo jak napisałeś że robisz krótkie odcinki a to ropniak
Generalnie nie robię wielu kilometrów dziennie i boje się że auto zajadę dlatego pisze do was z prośbą o opinie innych posiadaczy

Tak tak wiem dzięki :) ale z tym zapytaniem pisałem do kolegi samael16 bo nie wiem za co tan ban ma być w jego mniemaniu. Dzięki kolego, potrzebowałem właśnie opinii kogoś kto się zna bo sam do końca nie byłem pewien.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Generalnie diesel z założenia jest na długie trasy a jak to jest w Polsce to wiadomo. Jak krótkie odcinki przejeżdżasz? Bo jak po 4-5 to faktycznie odpuścić diesla.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.