Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem właśnie bmw, auto zostało sprowadzone z niemiec gdzie stało przez rok jak nie lepiej. Miało być dawcą ale okazało sie, że generalnie to auto jest jeżdżące i palące. Silnik w bdb kondycji, trzyma obroty bez żadnych stuków puków, ale problem jest w tym że nie raz po dodaniu gazu gaśnie - jakby dostało za małej dawki paliwa (przy oględzinach z dwa razy załapała i przegazowała, bez żadnych dymków ni nic). Generalnie auto będę dopiero przeglądał po świętach, pierwsze co to wszystkie filtry,paski itp do wymiany + spuszczam paliwo ( nie było spuszczane, tylko odpalane z takim paliwem na jakim przyjechało..) Ale może macie jakieś przypuszczenia? dla mnie może to być pompa :) Dodam, że całość jest naprawdę fajnie utrzymana, nie ma rudej ani nic. Pozdrawiam i czekam na ew. pomoc :)

a i jeszcze jedno, czy e46 ma tak jak e36 jeszcze duży filtr na ramie?

E46 320D 99R. 136 KM

Opublikowano

stasiu słabe weselisko skoro wracasz o północy i masz siłe na forum pisać ;)

dla rozluźnienia po weselu rozwiąż mi zaległe zagadki :norty:

viewtopic.php?f=69&t=244913&p=1829001#p1829001

viewtopic.php?f=69&t=249948&p=1868008#p1868008

---

do autora to zrób to o czym napisałeś i jeśli nie bedzie poprawny to bedziemy myśleć

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
kupiłem w używce, odradzono mi regeneracje ze względu na to, że bosch nie produkuje tłoczka, więc za chwile padła by znowu.