Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka miech temu zleciłem lakierowanie elementu ( słupka ). Na słupku wystepowała rdza, pokazałem to, było to widoczne centralnie na zewnątrz + zamalowane czarnym lakierem... by nie kusić rdzy dalej. Zostało to poprawione...

I DOBRA. Patrze dziś, a tu RDZA - odklejający się lakier, we wewnątrz. Po prostu odpada. Zewnątrz rdzy nie ma, ale w szaparce słupka (bok ścianki słupka) odpada lakier i widać rdze..

Aż mi się płakać chce. Warsztat polecony przez doktora bmw... (jego kolega)... Oprócz białych plamek, które poprawili na słupku, zauwazylem dziś rdzę na nim..

Zastanawia mnie fakt. Jeśli lakierują cały element to i to powinni usunąć. Czyż nie? Za to biorą kasę.. Za całe elementy, anie za punkty :duh: Zresztą to jest w tym miejscu gdzie na zewnątrz była rdza, tylko że jest to wewnątrz, w szparce

z boku. :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano

W tytule piszesz : Lakiernik mnie oszukał ? Pomoc

Chętnie pomagam ale tu się zastanawiam jakiej pomocy oczekujesz ?

Jest dział: viewforum.php?f=21

gdzie można obsmarować nie uczciwego lakiernika.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Z tego co piszesz to mial zrobic z zewnatrz i jest to zrobione .Masz jakis dokument potwierdzajacy wykonanie uslugi ( faktura ,rachunek ) ? Dawno to bylo robione ? Jesli nie to powinienes pojchac do tego lakiernika pokazac mu to ,jesli to jest jego zle wykonana usluga z jego winy ,powinien polakierowac Ci to z wlasnej kieszeni , najlepiej pojedz z tym znajomym co go zna wtedy moze uda Ci sie jakos dogadac .