Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja przecież nie chce tego trupa , ja tylko opisałem jaki jest jego stan aby postrzec innych przed zakupem , szkoda paliwa i czasu

po co ktoś ma go marnować i się nie potrzebie denerwować

Ja chcę do ciebie podjechać zobaczyć samochody , które masz wystawione

wczoraj rozmawiales z moją żoną

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przyklad zadbanego e39 z Niemiec z normalna cena. Zenek niech przyszly kupujacy porowna to z okazjami allegro: BMW 530i, 187.00v0 km /Frankfurt/:
ENJOY THE RIDE
Opublikowano

Przywieź takie auto tu na sprzedaż to gwarantuje ze w plecy jestes z 15 tys min :mrgreen:

Łowcy za ta kase szukają 535i e60 :cool2:

Ladne oba samochody ale ceny tez niemieckie ,no ale zaraz ktos sie odezwie ze niemcy to zarabiaja i ich stać na takie auta a polak musi kupic 530i e39 za 3 tys euro :mrgreen:

Niestety miedzy ulepem a serwisowanym dobrym bmw jest przepaść cenowa .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Przyklad zadbanego e39 z Niemiec z normalna cena. Zenek niech przyszly kupujacy porowna to z okazjami allegro: BMW 530i, 187.00v0 km /Frankfurt/:

Właśnie o tym mówiłem że za 30tysięcy to można szukać zadbanych e46 /e39 ale nic z nowszych serii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.