Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam , oglądałem ostatnio ten samochód i nijak ma się tytuł do rzeczywistości

Stan nie jest BDB

zewnętrznie jego stan określam na dostateczny , cały lakierowany

co nie wyklucza auta , gdyby było to zrobione dobrze , szpachli jako tako nie ma , wszędzie pasta po polerce , nadkola przód mają wytarte dziury

środek wygląda bardzo ale to bardzo źle , kierownica i gałka zmiany biegów bardzo mocno wytarte , skóra na siedzeniach mocno zniszczona , dziura w tylnej kanapie , że pięść można wsadzić

oględziny były bardzo pobierzne

Silnik chodził na moje ucho ok

http://allegro.pl/bmw-e60-stan-bdb-felgi-18-polecam-i5197328935.html#thumb/3

Edytowane przez wujek-west
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bardzo ciekawa sztuka

Innenraum: Stoff Edward/anthrazit (ABAT)

S339A Shadow-Line Shadow-Line

S442A Getränkehalter Cup holder

Też brak albo tak kiepskie zdjęcia ze się zlewaja

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Rozumiem że w tytule ?

Dokładnie.

Ten samochód to dno totalne, nie jechałbym go obejrzeć nawet gdyby stał u mnie na wiosce.

Tapicerka to jedno, niewiadome co. Powinien być stoff edward.

Powinien być shadow line a jest chrom.

Póła zmieniona bo pewnie jaśki strzeliły.

Szczelina między maską a zderzakiem jest tak duża że spokojnie może tam wejść kot z myszą w pysku :mrgreen:

Wesołych Świąt.

ps.

O wyposażeniu się nie będę wypowiadał, bo nim nie grzeszy.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak byś nie miał nr. VIN to pewnie byś się skusił na życzenie okiem :norty:

Co do maski to nawet nie zwróciłem uwagi :)

A co z tym przebiegiem, ile on na na zegarach?

123 czy 23tkm :?:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Jak byś nie miał nr. VIN to pewnie byś się skusił na życzenie okiem :norty:

Chyba żartujesz :norty:

Może gdybym nie znał marki tylko w ciemno oglądał, to takie sprawy pozostały by niezauważalne.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

A ile ma kosztować bmw z 2003 roku ?

Bo z tego co widzę to większość cen to bliżej 30tys a nie 40tys

oglądałem taką samą za 40tys i też nie była igła

wv środku piękna na zewnątrz też , ale technicznie porażka

czy za 12 letnie auto trzeba dać 50tys lub więcej aby było dobre

Opublikowano
Ja bym kupil max do 25 tys i potem sobie ja naprawial pomalu :-D. Ile ma kosztowac 12 letnie auto 50 tysi lol w tej cenie mam przytarte f10 ;-) ;-) ;-)
ENJOY THE RIDE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja bym kupil max do 25 tys i potem sobie ja naprawial pomalu :-D. Ile ma kosztowac 12 letnie auto 50 tysi lol w tej cenie mam przytarte f10 ;-) ;-) ;-)

To dla mnie jesteś Super Łowcą Super Okazji :norty:

Opublikowano

Zadbane i serwisiwane ,bezwypadkowe bmw kosztuje tyle ile jest warte na rynku i ktos za nie zapłaci ,tylko ze w Polsce większość bmw to trupy to chyba nikomu nie trzeba udowadniać ,niestety dla Polaka wozi sie w 80% auta powypadkowe

Zajechane przez nacje ciemnoskórych Niemców ktorzy nie wymieniają oleju tylko wyciskają z auta Max co sie da bo wiedza ze przy sprzedaży i tak auto złom pójdzie na wschód bo laweciarz bierze wszystko byle by tanio a reszte dopasuje sie z allegro z rozbieranych angoli dlatego tyle złomu zalega na allegro .

Wystarczy wejść na Mobile i zobaczyc po ile sa auta bezwypadkowe serwisowane i nie z opcja na export ,

Tylko ze handlarże omijają takuevauta i biora teczka majsterkowicza i na export bez gwarancji bo tanio :cool2:

Jezeli ktos wyjechał chociaż raz do Włoch to juz nie kupi auta z Niemiec bi auta z Włoch sa tanie poniewaz większość Włochów niecwuerzacwcorzebieg co to serwis i wymiana oleju a filtr oleju wyciąga sie pozniej w kawałeczkach orzezc15 min ,auta z tego kraju sa idealne na handel bo prawie żadne niecna histori serwisowej wiec orzebieg jest korygowany dla przeciętnego łowcy okazji .

Na szczęście sa jeszcze ludzie w tym kraju którym zalezy na zakupie dobrego serwisowanego auta ktore kiedys odsorzedadza bez oroblemu i z czystym sumieniem .

Wesołych Swiat i smacznego jajka .

Zenek Pestka :roll2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Zadbane i serwisiwane ,bezwypadkowe bmw kosztuje tyle ile jest warte na rynku i ktos za nie zapłaci ,tylko ze w Polsce większość bmw to trupy to chyba nikomu nie trzeba udowadniać ,niestety dla Polaka wozi sie w 80% auta powypadkowe

Zajechane przez nacje ciemnoskórych Niemców ktorzy nie wymieniają oleju tylko wyciskają z auta Max co sie da bo wiedza ze przy sprzedaży i tak auto złom pójdzie na wschód bo laweciarz bierze wszystko byle by tanio a reszte dopasuje sie z allegro z rozbieranych angoli dlatego tyle złomu zalega na allegro .

Wystarczy wejść na Mobile i zobaczyc po ile sa auta bezwypadkowe serwisowane i nie z opcja na export ,

Tylko ze handlarże omijają takuevauta i biora teczka majsterkowicza i na export bez gwarancji bo tanio :cool2:

Jezeli ktos wyjechał chociaż raz do Włoch to juz nie kupi auta z Niemiec bi auta z Włoch sa tanie poniewaz większość Włochów niecwuerzacwcorzebieg co to serwis i wymiana oleju a filtr oleju wyciąga sie pozniej w kawałeczkach orzezc15 min ,auta z tego kraju sa idealne na handel bo prawie żadne niecna histori serwisowej wiec orzebieg jest korygowany dla przeciętnego łowcy okazji .

Na szczęście sa jeszcze ludzie w tym kraju którym zalezy na zakupie dobrego serwisowanego auta ktore kiedys odsorzedadza bez oroblemu i z czystym sumieniem .

to nie znaczy ze lepiej kupic od zenka i przeplacić 10k na aucie hahaha

Opublikowano

To ile ja powinienem krzyczeć za moje a6 c6? Bo jeżeli koles pisze ze jego bmw jest w bdb stanie a wygląda bardzo źle

to moje Audi przy jego bmw wygląda wzorowo idealnie i powinienem chcieć za nie 60tys

Opublikowano

to nie znaczy ze lepiej kupic od zenka i przeplacić 10k na aucie hahaha

Widze ze za duzo jajek zjadłeś ,po drugie nie sprzedaje e60 po trzecie mysle ty jeździsz wlasnie Taja okazja :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Zenek ma auta po normalnej cenie z tego co widze, zobacz sobie na mobile.de ile trzeba dać za ładne bmw :) 99% komisów w polsce powinno sie nazywać AutoZłom
Opublikowano

A co według łowców okazji, oznacza przepłacenie za auto?

Ano tyle co ma gotówki, każda inna cena niż pozwala im wyobraznia 5 letniego dziecka, to już jest przepłacenie.

Opublikowano

Moj znajomy kupil sam ostatnio auto w pl i zeby było smiesznie okazalo sie ze ma przestawiony licznik z 270 na 170

Co zrobił ? Moze to zdziwi niektórych umówił sie pod marketem i przyjechał facet ktory koryguje liczniki i zmienił licznik z 170 na 270 facet ktory cofie liczniki pytał po co to robi bo on cofie a nie popycha do przodu :mrgreen: a on na to ze

Jak bedzie sprzedawał kiedys to auto to nie chce byc oszustem .

Dodał jeszcże ze przed nim stało e90 na niemieckich tablicach Zjazdowych a za nim ustawiły sie dwie e60 :mad2: tez swierzo sprowadzone ,tak ze interes na korekcji liczników ma sie super :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.