Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Neandertalczyk - spoko.

M3 Fan - no wiec podsumuje wg Ciebie - zobaczyłeś aukcję i to wystarczyło Ci, by stwierdzić, że to ^%$##@ i nie trzeba oraz nie powinno się nawet zwracać na to uwagi - spoko. Jadę do ASO po to, żeby zobaczyć czy coś konkretnego mi powiedzą - a na pewno powiedzą. Więc kompletnie nie rozumiem Twojego toku myślenia - zlać od początku i nie zaprzątać sobie głowy. luz.

do jutra, zzzzzzzzzzz.

Nie o to,

pewnie jedz zobacz ja jestem za :D nawet jak będzie skręcona ale bezwypadkowa i oryginał lakier to brać, cena wtedy jest super.

wiem z doświadczenie ze 535d po lifcie nie może być bez ukrytych historii za taka cenę :evil:

tak jak ktoś napisal zobacz na mobile.de ile kosztuje taki egzemplarz :nienie:

Opublikowano
Ależ Kolega M3 Fan ma rację - po prostu cena jest dużo za niska w odniesieniu do średniej w DE za samochody w dobrym stanie i dlatego napisał, co napisał... Padło pytanie, padła odpowiedź. Ja nie twierdzę, że okazji nie ma - zdarzają się, ale doświadczenie pokazuje, że tego typu oferty już w PL to większy lub mniejszy wał - i tyle.
Opublikowano
Tych "okazji" jest tak niewielki promil, że prawie ich nie ma, ale każdy myśli że to własnie ten jeden trafił się jemu. To dobry sposób na kupno auta, pozytywne myślenie, to takie placebo w tym temacie :D
Opublikowano
No Panowie... Powiem krótko - autko nigdy nie widziało ASO BMW w Niemczech, natomiast na poczatku 2013 roku miało 210kkm... Więcej pisać nie muszę... ;-) Pan sprzedający bardzo zdziwiony, ale o dziwo, zgadza się na sprawdzenie auta w serwisie na jego koszt... O_O
Opublikowano

tylko niech faktycznie sam z góry zapłaci :8)

no zgadza się, zgadza, a potem Ci powie że one w sumie tylko w niedzielę może, po 17.00

Gubin, tyle w temacie

autko nigdy nie widziało ASO BMW w Niemczech

A jak krw miało widzieć skoro jest z Włoch?

Opublikowano
No Panowie... Powiem krótko - autko nigdy nie widziało ASO BMW w Niemczech, natomiast na poczatku 2013 roku miało 210kkm... Więcej pisać nie muszę... ;-) Pan sprzedający bardzo zdziwiony, ale o dziwo, zgadza się na sprawdzenie auta w serwisie na jego koszt... O_O

Ta branża, składa się wyłącznie ze zdziwionych.

Opublikowano
W końcu ktoś się powinien za to zabrać, i jakoś gonić to dziadostwo z urzędu bo wygląda na to na co najmniej 258§1 K.K. ...
Opublikowano

To prosty przykład wynikający z tego, że ludzie boją się dzwonić do serwisów z tych podrobionych KS a przynajmniej sfałszowanych ostatnich wpisów

Kiedy ludzie zrozumieją, że oryginalna KS z ostatnim wpisam nawet z przed kilku lat, jest bardzo ważna.

Rozumiem, że nie chodz o te kilka zet na telefon, ale paraliż wynikający z powiedzenia kilku słów w obcym języku, ale i na to jest rada.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale przecież wystarczy poprosić kogoś z okolicy, z danego miasta czy kraju o zadzwonienie i popytanie się... np tu na forum...

Tylko trzeba chcieć...

Sent from mobile.