Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie kupiłem tylko wrzuciłem fotki jakby ktoś był ciekawy, ja osobiście nie miał bym ochoty bawić się w odnowienie środka a tym bardziej pieniędzy wywalać bo na odnowe nie jeden tysiąc by poszedł, a ktoś pisał wcześniej że całe auto malowane tym bardziej dziękuję :) z reszta one już jest dlugo na allegro i jakoś nikt tego sie chycić nie może... patrząc po tych ulepach to wole zwiększyć swoj budżet na samochód niż potem załować i przeklinać ze złoma kupilem

Do ile zwiększasz budżet ? Bo na priv pisałeś ze chcesz 325 ci w M pakiecie do 20 tys zł ,mówiłem. Ci ze to kasa na 323 bez M pakietu zadbane .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

To prawie go podwoiles :mrgreen:

Podjedzie do mnie po ta srebrna a kupisz :cool2: zostanie ci jeszcze na wakacje na Mauritius :cool2:

Póki stoi :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zenek przecież sam kiedyś pisałeś że srebrną to obciach kupować bo to najmniej atrakcyjny kolor , nawet moją beżową e60 wziąłeś za srebrną :mrgreen:
Opublikowano
35 tyś zł to był by już ostateczny max

Jeżeli nie zależy Ci tak strasznie na 2.5 w pełnym M to mam 318ci 2005 rok silnik już ten 150km kierownica/gałka/sufit z M fabrycznie. Autko żaden składak od Mirka czy kij wie kogo. Krajowe zadbane każda naprawa w ASO nawet akumulator czy wycieraczki

Opublikowano

Kazdy wie ze czarny sprzedacie drożej dlatego ta ktora kiedys ktos tu wkleił a kupil pozniej inna (poskładana z trzech ale taniej :duh: na allegro )poszła drożej ,sam mam srebrne auto a chciałem czarne niestety cos za cos lepiej bezwypadek w M pakiecie bezwypadkowy niz czarna po dachowaniu .

Mysle ze on sam nie wie co chce :mrgreen: jezeli z 20 tys zrobiło sie 35 to napewno zaczął szukać e92 330i :mrgreen:

Opublikowano
Mysle ze on sam nie wie co chce :mrgreen: jezeli z 20 tys zrobiło sie 35 to napewno zaczął szukać e92 330i :mrgreen:

szukając e92 za 35tysięcy będzie to samo gadanie jak teraz "nic fajnego nie ma" , "same ulepy" itd. To nie prawda że w Polsce nie ma dobrych e46 i 90% to ulepy, ale jak się szuka bóg wie czego na wypasie za 20k no w porywach do 25k to się nie dziwie że ludzie marudzą

Opublikowano
Za 36tys zł to ci mogę sprzedać swoją, ulepem na pewno nie jest. A jeżeli szukasz dobrego e46 to faktycznie pogadaj z Zenkiem pare aut sprzedał kolegą na forum.
Opublikowano
Kazdy wie ze czarny sprzedacie drożej dlatego ta ktora kiedys ktos tu wkleił a kupil pozniej inna (poskładana z trzech ale taniej :duh: na allegro )poszła drożej ,sam mam srebrne auto a chciałem czarne niestety cos za cos lepiej bezwypadek w M pakiecie bezwypadkowy niz czarna po dachowaniu .

Nie szukam e92...