Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
42 tys EUR netto tyle mnie by kosztowało , bo przez spolke naszej firmy w Czechach bym brał więc bez VAT i Akcyzy, jak do PL to dolicz VAT 20% + 18.6% akcyzy...za duzo jak na takie szkody...
  • Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja bym olał temat już dawno kombinowane auto za taką kase a salon który go sprzedaje ładuje Cię w balona od początku. Najpierw był igła bezwypadkowy, potem jak się czegoś doszukałeś mydlenie oczu historią z aso w której nic nie ma a teraz nagle jest historia ubezpieczeniowa ze zdjęciami ale przecież szkody nie było tylko ktoś chciał zarobić. Bzdura jak ktoś robi ustawki na AC to akurat chodzi i chwali się tym wszystkim do okoła i taki salon sprzedający auto wie o wszystkim :mad2:

Dla mnie to wygląda jak by wcisneli wam już nie jedną mukę i teraz zdziwienie,że ktoś coś sprawdza.

Szkoda tu pisać bo widać,że nagrzałeś się na to auto i za wszelką cene chcesz,żeby ktoś Cię przekonał, że jest dobre nie nie jest dobre.

Opublikowano
42 tys EUR netto tyle mnie by kosztowało , bo przez spolke naszej firmy w Czechach bym brał więc bez VAT i Akcyzy, jak do PL to dolicz VAT 20% + 18.6% akcyzy...za duzo jak na takie szkody...

I od tego vatu i akcyzy, jeszcze raz vat :mrgreen:

Opublikowano

temat olałem, mechanicznie samochod byl w bardzo dobrym stanie jednak trudy zdobycia wszelkiej dokumentacji nt szkod zdecydowaly ze oczywiscie sie nie decyduje, dla własnego spokoju sprawdziliśmy 3 nasze inne auta i wszystko ok więc to raczej wypadek przy pracy, jutro otrzymam dwie nowe ponoć pewne propozycje więc Wam je wrzuce do oceny bo jednak na Waszej opinii zależy mi najbardziej . W ramach żartu na pryma aprilis zapytam - co sądzicie o tej M3? :D

http://otomoto.pl/bmw-330-bmw-3-0d-m3-unikat-full-serwis-C36019496.html