Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

szukam dla siebie wymarzonej E46 R6.Znalazlem taka 323 niestety ma wszystkie nadkola chwycone ruda.nie sa to jakies duze ogniska nie mniej jednak jezeli zdecydowal bym sie ja kupic trzeba to od razu zrobic.Domyslam sie ze przednie blotniki najlepiej od razu wymienic.Na allegro sa uzywki po okolo 250zl co z malowaniem da kolo 1tys. Tylko co zrobic z tylem?czy gra warta swieczki?aauto jest w bardzo dobrym stanie technicznym tylko ta rdza... dzieki z gory za pomoc

Opublikowano
Da się zrobić wszystko zawsze możesz kupić już zrobioną i nie będziesz do końca wiedział jaka tam jest rzezba zrobiona i za ile spadnie a tu jak masz pewne auto to zrobić co trzeba i jak trzeba i się cieszyć
Opublikowano
Wycinane i spawanie reparaturek cie czeka w takim aucie. To nie jest nic wielkiego. Albo czyszczenie i, jeśli, dużo nie jest zjedzone to lakiernik to zabezpiecza, szpachla i maluje
Opublikowano

Ja nie wiem, skad wy macie takie glupie pytania? Przeciez to sie w glowie nie miesci.

Przednie blotniki wymieniasz w calosci. Przewaznie sa tak przezarte, ze nie ma co ratowac bo to nie ma sensu.

Tylne, wycina sie i wstawia kawalek blachy albo wyciety zdrowy fragment z innego samochodu. Tak czy siak, raczej pod domem nie bedziesz tego sam robil, malujac to potem sprayem?