Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co myślicie o tym BMW?

http://moto-speed.otomoto.pl/bmw-525-2-5-diesel-full-opcja-aso-polecam-lift-C36293636.html

Do full opcji troche mu brakuje :). Zastanawiają mnie te czujniki parkowania oraz deszczu, wg. VINu auto nie zostało wyprodukowane z takim wyposażeniem (czy to była seria?). Oryginalne radio wymontowane, dlaczego :(

Wg. komisu auto pochodzi z Belgii i posiadało jednego prywatnego właściciela.

VIN: WBADL91030GW61912

Type code: DL91

Model: 525D (EUR)

E-F-R series: E39

Series: 5

Type: LIM

Steering: LL

Doors: 4

Engine: M57

Displacement: 2.50

Power: 120 (163 hp)

Drive: HECK

Transmission: MECH

Paint code: 372 - STAHLBLAU METALLIC

Upholstery code: N6TT - STANDARDLEDER/GR

Prod.date: 2001-09-27

S210 Dynamic stability control III

S235 Towing hitch, detachable

S249 Multifunction f steering wheel

S302 Alarm system

S438 Fine wood trim

S441 Smoker package

S520 Fog lights

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S651 MD player

S661 Radio BMW Business (C43)

S672 CD changer for 6 CDs

S694 Provisions for BMW 6 CD changer

S854 Language version, French

S863 Dealer List Europe

S877 Omission of non-combined operation

S881 Operating instructions, French

Opublikowano

Ja tam nie widzę na fotach ani PDC, ani czujnika deszczu...

No ale - "sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność".

Generalnie za tą cenę nie należy oczekiwać cudów. Widziałem ostatnio bardzo ładne E39 525d. Za 7k EUR...

Opublikowano
Ja tam nie widzę na fotach ani PDC, ani czujnika deszczu...

No ale - "sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność".

:cool2:

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Mieszkam w Krakowie ale jestem z okolic Tomaszowa Lubelskiego. Na święta chcę zjechać i obejżeć to auto. Ojciec dał mi cynk że takie auto stoi u jego znajomego w komisie i dlatego sie zainteresowałem nim.
Opublikowano
Mieszkam w Krakowie ale jestem z okolic Tomaszowa Lubelskiego. Na święta chcę zjechać i obejżeć to auto. Ojciec dał mi cynk że takie auto stoi u jego znajomego w komisie i dlatego sie zainteresowałem nim.

Ciekawe czy po zakupie beda dalej znajomymi :mrgreen: bo wiem z diswiadczenia ze duzo znajomosci kończy sie po zakupie auta :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Zgadzam się z wami chłopaki. Ojciec napalony bardziej niż ja! Ja juz planuje co w tym aucie będę wymieniane, radio. Na business , kola, shadown linę itp. Czynnik psychologiczny! Czuje ze kupno auta (szczególnie pierwszego) będzie ciezkie. Temat będzie ciągnął dalej, jak czegoś się dowiem to opisze, będzie dla potomnych
Opublikowano
Ta radio, shadow line, zacznij lepiej od filtrów, i tych wszystkich rzeczy, które wyjdą w ciągu pierwszych dwóch miesięcy, a potem Ci się odechce tych wszystkich zmian, lub będziesz musiał je odłożyć na później.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Problem byłby wtedy. gdyby auto stało po drugiej stronie ulicy :mrgreen:

:mrgreen: :cool2:

Opublikowano

Małe podsumowanie auta:

Auto było oglądane dwukrotnie przez mojego ojca oraz użytwkonika boT (dzięki Ci za to :).

Drzwi wymienione oraz pomalowane, lecz kolorem nieco odstają od reszty. Jeden element także był malowany. Opony wraz z kołami są w kiepskim stanie. Są zamontowane ksenony lecz bez spryskiwaczy.

Zimny silnik bezproblemowo odpalił oraz nie czuć żadnych drgań z dwumasy.

Ogólnie auto jest w miare dobej kondycji. Na pewno da sie zejść troche z ceny.

Ja jednak odpuszczam poliftowego diesla i dalej będe się rozglądać za benzyną przedliftową