Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja robiłem na zamykanie i otwieranie kierunki, bo czasami w nocy łatwiej na parkingu szukać w ten sposób auta.

Kolega mi aktywował inpą w 10min razem ze sprawdzaniem błędów itd

Opublikowano

Pisałem Ci już kolego na innym forum, że jest to zrobienia za pomocą programu NCS Expert lub PA Soft plus kabel diagnostyczny do auta. Nie potrzeba żadnych fabrycznych alarmów i nie zrobi Się tego za pomocą programu INPA(tylko diagnostyka bez kodowania). Jeśli masz wgrany Team Viewer i dostęp do neta przy samochodzie, można to zrobić na odległość :P

EDIT: mój błąd to było na tym forum :mrgreen: ale w innym temacie, również Twoim :norty:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

No to trzymam kciuki, bo ja mam te dwie opcje:

QUIT_OPT_ENTSCH

QUIT_OPT_SCHAERF

na aktiv a i tak mruga tylko raz przy zamykaniu. Oczywiście robione NCS-em :)

Opublikowano
Panowie mam pytanie po pierwsze z kąd pobrać INPA chodzi mi na xp bo na necie są rożne i większość nie działa proszę o info wraz z opisem instalacji Po 2 NCS EKSPERT JAK ZAINSTALOWAĆ
Opublikowano

Kolego nie ma różnicy jaką wersję pobierzesz, INPA śmiga na każdym systemie, tylko trzeba ją poprawnie zainstalować. NCS Expert wchodzi w skład pakietu "BMW Tools" w którym jest wspomniana INPA, NCS Expert, WinKFP. Program do pobrania znajdziesz na chomiku http://chomikuj.pl/usmiech99/BMW/INPA http://chomikuj.pl/bmwturek/INPA+BMW+PL+POLSKA

oraz na naszym forum w dziale Diagnostyka Komputerowa Jeśli masz czas to poszukaj INPY od użytkownika trandolf

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Chłopie rusz trochę swoją szanowną d.pę i poszukaj, jest tego pełno a nie tylko na gotowca czekasz. Wystarczy użyć szukajki https://www.youtube.com/results?search_query=instalacja+INPY+na+XP
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No to trzymam kciuki, bo ja mam te dwie opcje:

QUIT_OPT_ENTSCH

QUIT_OPT_SCHAERF

na aktiv a i tak mruga tylko raz przy zamykaniu. Oczywiście robione NCS-em :)

a masz alarm czy nie ?

tak jak wcześniej pisałem, nie mam alarmu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak już chcesz te migające kierunki to jeszcze przy okazji dokoduj DRL jak masz minimum LCM2.