Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry od niedawna jestem posiadaczem bmw e90 320i w moim aucie zauważyłem coś takiego jesli mógł by mi ktoś powiedzieć do czego to służy

http://zapodaj.net/c63ed43bd030e.jpg.html Gdyby zdj nie wyświetliło się proszę odświeżyć strone. Dodam że jesto to przy lewym słupku i kabel który od niego idzie chowa sie pod deską rozdzielczą

Jesli to nie ten dział prosze o przeniesienie go. Pozdrawiam

Opublikowano
Dziękuje kolego pewnie jest jak mówisz auto było sprowadzone z Niemiec. radio mam buisnes czy jakos tak wiec połączyć sie nie mogę.. a może wiesz czy można założyć radio to z dwoma gałkami czy bo coś słyszałem o jakimś światłowodzie..
Opublikowano
To jest czujnik AUC, który wykrywa zanieczyszczenia powietrza. Wykorzystywany jest przy pracy obiegu zamkniętego powietrza w trybie AUTO. Jeśli czujnik wykryje zanieczyszczone powietrze nawiew automatycznie przełączy się na obieg zamknięty żeby tego powietrza nie zassało do wnętrza samochodu.

Nawet nie wiedziałem :) to od dziś jeżdżę w trybie auto :)

Opublikowano
Dzieki za potwierdzenie informacji, tak tez myslalem.

e34 520i '90 M50B20; 2006-2007

e34 520i '94 M50B20; 2007-2009

e46 320d '02 M47N; 2009-2015

e91 318d '09 N47; 2015-....