Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałem się zorientować czy felg z x3 f25 wzor 307 podejda do f30 320d szukam i co patrze felgi to inne Et i juz tego nie ogarniam, Pomocy :mad2:
Opublikowano

podaj jaki rozmiar, szerokosc, ET to bedzie wiadomo.

Ogolnie jesli nie sa to jakies bardzo szerokie felgi (typu 9" szerokosci) to wszystkie 7,5-8" spokojnie wejda przy ET30-45. Na mojej byly nawet z ET20 (z E60) ale wtedy juz wystaja poza obrys. Jezdzic sie da, ale wedlug mnie glupio wyglada. A najlepiej ET jak najwyzsze i pozniej dokupisz najwyzej dystans taki jak Ci bedzie pasowal na przod i tyl (tylko nie te z allegro po 10zl/szt bo pekaja!!!!)

Opublikowano

Waga to nie az taki problem przy samochodzie, ktory nie jest do sportu. Wiec mysle, ze nie bedzie problemu. A przynajmniej beda wytrzymalsze.

Z tym ET nie bedzie problemu, chociaz dystanse takie po 5mm moga byc potrzebne (nie powinno ocierac, ale beda dosc gleboko w srodku).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.