Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Jeśli chodzi o przebieg to jest ok. serwisy zgadzają się w maju 2014 miał 212tys.

Jest też akcja serwisowa na łańcuch :)

Opublikowano
A jaki to dealer? Ze zdjęć to mi się nie podoba to że ma dwie inne listwy progowe. Na dachu te listewki tez są różne, i co dla mnie dziwne ale proszę się nie sugerować na kierownicy strasznie widać miejsce rozerwana.
Opublikowano
Jak to nie od dealera. Dealer to nic innego jak handlarz :D Wrzuc sobie jakieś jego dane w google, coś tam kiedys był z Sierpca, być może że własnie od tego samego. Auto ładnie udokumentowane, ale pozostają jeszcze oględziny mechaniczno-blacharskie.
Opublikowano

Nie wiem, czy dobrze widzę (co ja pacze), ale znaczek na kierownicy wydaje się być wklęsły, zamiast wypukły...

Tak jakby to naklejka, a nie znaczek... :?:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Faktycznie dziwnie to wygląda z tym znaczkiem. Do tego airbag porysowany jakby gdzieś leżał (albo to zaślepka i też gdzieś w kartonie leżała). Cena w sumie żadna rewelacja. Auto gołe, do tego przebieg duży. Ksenony na chama dołożone, więc pewnie był dzwonek z przodu porządny.

No ale jest pięćset tysięcy zdjęć jak z katalogu to się sprzeda szybko. :)

No i oczywiście kolejni cwaniacy podający przebieg "1". Polski burdel na kółkach. Co ciekawe zgłaszanie tego do otomoto albo allegro nie przynosi skutku.