Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam otóż nie dawno miałem w sumie nie dużą kolizje nie z mojej winy , ale niestety przednie obie lampy są uszkodzone :/ tzn konkretnie zaczepy i jakieś tam pierdółki. Zawsze się przed tym wzbraniałem ale teraz jednak zdecyduje się na nowe zamienniki i konkretnie na chwile obecną tylko te mnie interesują http://allegro.pl/lampy-bmw-e46-coupe-98-01-angel-eyes-soczewka-depo-i5121772704.html mam pytanie czy ktoś użytkuje ten model i jak są wady i zalety zdaje sobie sprawę że zamienniki fajne śa tylko przez nie długi okres czasu dla porównania moje oryginały miały 15 lat a wyglądały jak w 3 letnim aucie :). Czekam na propozycje bardzo by mnie interesowały na soczewce ale bez ringów , tylko nie wiem czy takie wogóle wychodziły na zwykłą żarówkę. Z góry dziekuję za odpowiedzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wg mnie zepsujesz wygląd auta :? szukałbym ori na Twoim miejscu.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Tylko ori - siano zakładam dostałeś więc masz w czym wybierać.

- albo poszukaj po promocjach nówek - bo bywają do przedliftów

- albo kup pasztety, byle całe mocowania - zregeneruj odbłyśnik, kup nowe klosze i będzie świeciło jak nówka

Opublikowano (edytowane)
znajomy ma takie lampy w sedanie i poza kierunkami to wygladaja calkiem okej, ale troche slabo swieca

Tzn widocznie słabiej świecą od oryginałów ? Bo zawsze miałem wrażenie że lampa na soczewce daje lepsze światło. A kierunki zostawiam takie jak w oryginale czyli białe :)

Edytowane przez Bartek1982Sce
Opublikowano
Tylko ori - siano zakładam dostałeś więc masz w czym wybierać.

- albo poszukaj po promocjach nówek - bo bywają do przedliftów

- albo kup pasztety, byle całe mocowania - zregeneruj odbłyśnik, kup nowe klosze i będzie świeciło jak nówka

Wiesz będe miał także w tej sumie inne rzeczy robione :) bo z tego to by i nawet na oryginały nowe starczyło ale wole inne rzeczy porobić bo staram się mieć zawsze auto zrobione na maksa jeżeli chodzi o mechanikę i estetykę a że auto ma już 15 lat to trzeba coraz bardziej dbać :).

Ogólnie jeżeli będą mocne argumenty przeciwko tym zamienniką depo to wtedy odpuszczę na tą chwile staram się coś dowiedzieć o nich.