Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dlaczego muzyka z aux gra tylko po jednej stronie? Kabel do kitu czy kodowac coś trzeba? E61 2006
Bardzo Miły Wóz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Możliwości jest kilka,

- zepsuty kabel

- zepsute wejście w samochodzie

- zepsute wejście w odtwarzaczu

- zasniedziale, zanieczyszczone wejscia

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Kabel jest nowy i sprawdzony. Chodzi o to czy nie powinien być jakiś inny bo mój jest zwykły stereofoniczny czyli 3 kanały. A co do gniazda to nie wiem czy było używane. Nie trzeba czegoś tam kodowac przez kompa?
Bardzo Miły Wóz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przecież działa Ci po jednej str. wiedz kodowaniem nic nie wskurasz. Spróbuj innym kablem, wystarczy zwykły JACK, sprawdź ustawienia odtwarzacza (jesli takie ma) czy głos nie jest przesunięty na jedną str. Podłącz np. komórkę i sprawdź czy na niej działa poprawnie. W iDrive raczej nie ma oddzielnych ustawień pod wejście AUX. Jeśli to wszystko sprawdzisz to winne będzie wejście w samochodzie. Pogrzeb trochę wykałaczką, może coś tam wpadło.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Wiec tak: w wejściu nie grzebalem wiec chyba będę musiał. Kabel jest nowy i sprawny bo w domu gra. Muzykę puszczałem z komórki i była ustawiona ok. W odtwarzaczu balans jest ok. Ustawienia takie same dla radia i cd. Myślałem może ze przy kodowaniu ustawia się kanały i ze w tym problem.
Bardzo Miły Wóz
Opublikowano
Ale jak to możliwe skoro wejście jest oryginalne i nikt zapewne tam nie grzebal. W fabryce by źle połączyli?
Bardzo Miły Wóz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gniazdo moglo zostac uszkodzone

Kabel mogl zostac przerwany

Nawigacja mogla zostac wyciagana i cos zle podlaczone

Samochod masz od nowosci ze jestes taki pewny?

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Auto mam od 3 miesięcy wiec nie wiem co się z nim działo. Posprawdzam wszystko o czym pisaliśmy. Skoro nie trzeba nic kodowac i specjalnego kabla tez nie to będę szukał przyczyny w aucie
Bardzo Miły Wóz
Opublikowano
podpowiem Tobie , nie szukaj przyczyny i nie rozbieraj auta dla trafnego wyjścia AUX bo i tak nie będziesz z tego "badziewia" korzystał , co byś nie podłączył gra cicho a jakość pozostawia wiele do życzenia :mrgreen:
Opublikowano
Teraz to już wiem bo znalazłem przyczynę. Po prostu mój telefon puszcza tylko jeden kanał. A co do samej jakości to jak te mp3 z telefonu zgram na cd jest o niebo lepiej. Dziwne bo pliki te same.
Bardzo Miły Wóz