Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zrobiłem dzisiaj wg mnie nie dokońca przemyślaną rzecz, po prostu idiotyczną. Wyjąłem aku bo mi padł i pozamykałem klapy z tyły. Moje pytanie niepewności brzmi: czy po podłączeniu aku do podłączeń w komorze silnika otworzę tylną klapę? Bez jej otwarcia nie włożę aku. Pytam bardziej doświadczinych ade mnie. Wiem, że jest możliwosć recznego otwarcia niestety nie u mni bo mam gaz i podłogę mam trochę wyżej. W rewanżu proponuję najnowszy soft dla e53 brąz noc dzień. Olo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

.... czekam ..... pisz czy sie udalo ?

Podobno pod maska silnika jedt gdzies mozliwosc podlaczenia kabli - awaryjne odpalanie / uruchamianie :D

Moze tam da rade podlaczyc baterie lub kable polaczyc z innym pojazdem ( tak jak w zimie ) i moze da rade otworzyc :D

Pozdrawiam Andrzej
Opublikowano
Sprawa zakończona. Na przewody do podłączenia do fabrycznych bolców w komorze silnika nic nawet nie drgnęło. Otwarte bez problemu zgodnie z instrukcją czyli ręcznie od środka klapa górna za pomocą plastikowego korka a dolna po ściągnięciu plastikowej obudowy i wygłuszenia za pomocą metalowego języka. Zawsze nowe doświadczenie i dla nauki innych. Olo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
.... to szerokiej drogi ....... :)
Pozdrawiam Andrzej
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dziwne ze nic nie drgneło bo ja otworzyłem bez problemu podłaczajac aku do bolców pod maska. Tez zrobiłem to samo co ty ale ostatnio lakiernik zrobił mi psikusa i awaryjnego otwierania nie mam w tapicerce, albo zerwali albo jest pod tapicerka