Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Koledzy stargowalem na 25,5 tys. o ile oczywiście nie wyjdą jakieś dodatkowe kwiatki bo chcę pojechać na stację diagnostyczną przed ew. zakupem. Co myślicie tak szczerze?
Opublikowano
A kto to wie co się będzie pózniej z autem działo. Tozmawiałeś już z włascicielem, czy ze "słupem" w postaci ojca? Oglądałeś jakąś dokumentację.
Opublikowano
Dlatego wcześniej chcę go jeszcze sprawdzić na stacji diagnostycznej.Tym razem rozmawiałem z właścicielem,dokumentację ma mi pokazać jak do niego zajadę
  • Moderatorzy
Opublikowano

Szyba zawszeprzedniama znaczek bmw jezeli go niema to była wymieniana ,przid musiał dostac i dlatego maska naoewno przywalila rogiem w szybę .

Czyli znowu wychodzi że każde BMW z wymienioną przednią szybą jest powypadkowe ? :lol:

Opublikowano
Ani mru mru o KS, chociaż powinna być skoro od I własciciela. Pamiętaj że jak kupisz, to nie wracaj na tych wyklejkach, nie spisuj umowy na Niemca (tak może być w tym przypadku)I pamiętaj, że obiecał cały bak paliwa.
Opublikowano
Nie ma się co czarować że sprowadzisz zza granicy auto bezwypadkowe do tego w atrakcyjnej cenie.Kwestia tylko jak mocno i co było uszkodzone :mad2:
Opublikowano
cały bak paliwa jest a raczej był jak oglądałem w sobotę :cool2: gość wystawia FV więc bez pośrednictwa Niemca a o tablicach słyszałem że na własne ryzyko :nienie:
Opublikowano
Zaraz przecież ten samochód nie ma tablic rejestracyjnych lecz coś co je przypomina, a szanowny forumowicz chce popełnić wykroczenie drogowe poruszając się takim pojazdem po drodze. Tu nie chodzi tylko o lawetę i mandat ale jak coś się stanie to co? Masz wolne kilka tysięcy lub setki jak trafisz w człowieka?
Opublikowano

Na "drogę" dają tzw wyklejanki wydrukowane z komputera, a ubezpieczenie jest na vin auta. Jak można tak oszukiwać ludzi, bo są jeszcze nieświadomi. Jak można takiemu gostkowi wierzyć, skoro wsadza ludzi na minę.

Radzę zwracać baczniejszą uwagę, co tacy miniarze sprzedają. Opcja jest jedna, umowa, kasa, won za bramę i dalej martw się sam.

Opublikowano
no fakt nie byłem świadom konsekwencji takich tablic bo nigdy wcześniej na czymś takim nie wracałem,powiedział mi jedynie że jak policjant się uczepi to może wypisać mandat i na tym koniec ale w obecnej sytuacji trzeba się poważnie zastanowić
Opublikowano

Mandat i auto na lawetę, więc jak kupisz to pomyśl jak przetransportować auto do domu. Ale na początek już wiesz z kim masz przyjemność.

A oglądałeś już?

Opublikowano
tak oglądałem z tym że na razie bez wjeżdżania na kanał,gdyby miało dojść do zakupu będę jeszcze chciał go dokładniej sprawdzić dokładniej
Opublikowano
ogólne wrażenie nie jest złe środek naprawdę zadbany bardzo,wszystko działa,sprawne.Jedyne co mnie zastanawia to przedni zderzak bo raczej nie jest od tego auta zresztą sprzedający wcale się nie upiera że tak jest ale twierdzi że taki już kupił :mrgreen: i zaparowane lampy,w zawieszeniu słychać że coś więc pewnie trzeba coś wymienić no ale to normalne.Ogólnie mi się podoba
Opublikowano
Zderzak M już kolega zauważył, musisz też doliczyć wymianę odbłyśników w xenonach bo auto ma reflektory ZKW więc wymiana obowiązkowa co już widać na zdjęciach, obowiązkowo sprawdź przebieg !

A podsufitka powinna być chyba biała, prawda? Według mnie to najpoważniejsza ingerencja.

• Moderatorzy
Opublikowano

Czarny sufit to chyba część tego pakietu:

S723A Edition Exclusive Exclusive Edition

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czarny sufit to chyba część tego pakietu:

S723A Edition Exclusive Exclusive Edition

:cool2:

Opublikowano
na szczęście ja już swoją mam i póki co jestem bardzo zadowolony :mrgreen: parę rzeczy trzeba zrobić ale to normalne,czekam na swoją kolej u mechanika
Opublikowano

Reflektory xenon które to auto mieć powinno dajesz w osobnych kartonach czy wskazujesz tylko w którym rowie zostały? :duh: masz wyjątkowe padło :duh:

Ale z rozkodowanego VINu w ogłoszeniu ksenony elegancko zniknęły :norty:

cinek, załóż galerię - pochwał się ;)