Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bezwypadkowe.net:-)

Słynna Ostrów Mazowiecka, 200 tys na benzyniaku to już mocny przekręt.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeba ten dział zamknąć, gdyż nie ma on prawa bytu. Po co własciwie ludzie wrzucają auta do oceny, zamiast od razu jechać na oględzin

Pózniej pojawiają się tacy jak Kregore, wyzywa udzielających się na forum od hejterów uważa, że wszyscy jeżdzą ulepami tylko nie on

Czy wypowiedzi na podstawie zdjęć i opisu są rażące lub niesprawiedliwe niech oceni sam autor tematu

Kregore, możesz jeszcze zgłosić do administracji portalu zażalenie, jak to niektórzy forumowicze skrzywdzili twój samochód nie oglądając go. Albo zostaną zbanowani :) albo usłyszysz pełną definicję działalności tego forum. Na razie to zrobiłeś ze swojego auta pępek tego działu.

Opublikowano
Trzeba ten dział zamknąć, gdyż nie ma on prawa bytu. Po co własciwie ludzie wrzucają auta do oceny, zamiast od razu jechać na oględzin

Pózniej pojawiają się tacy jak Kregore, wyzywa udzielających się na forum od hejterów uważa, że wszyscy jeżdzą ulepami tylko nie on

Czy wypowiedzi na podstawie zdjęć i opisu są rażące lub niesprawiedliwe niech oceni sam autor tematu

Kregore, możesz jeszcze zgłosić do administracji portalu zażalenie, jak to niektórzy forumowicze skrzywdzili twój samochód nie oglądając go. Albo zostaną zbanowani :) albo usłyszysz pełną definicję działalności tego forum. Na razie to zrobiłeś ze swojego auta pępek tego działu.

Tak, uważam że niektóre wypowiedzi były niesprawiedliwe i rażące dlatego wypowiedziałem się na temat swojego samochodu.

Skoro temat został założony na temat mojego auta, racjonalnym jest że dyskusja się toczy o tym a nie innym samochodzie, proste.

Nie zależy mi na tym żeby wszyscy mówili o moim aucie i żeby miało zbędny rozgłos, wręcz przeciwnie, nie lubię rozgłosu ani pseudoreklamy

Nie powiedziałem że wszyscy, aczkolwiek przeważająca większość ma BMW w gorszym stanie niż moje, miałem przyjemność badać rynek e46 i coś mogę powiedzieć na ten temat.

Opublikowano
Czy dalsza dyskusja ma sens? Nie. Mam nadzieję, że twój samochód "obroni" się sam, wierzę też, że jest "perełką" ale dosyć już tej kryptoreklamy.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.