Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jako początkujący forumowicz bardzo mocno się zagalopowałeś :nienie: najprawdopodobniej nie widziałeś ani jednego auta jakie sprowadził kolega "mmw" więc radziłbym powstrzymać się od ocen i wrzucania wszystkich do jednego worka
Opublikowano
Skad wiesz co sprowadza? Jestes glupi czy trollujesz?

Zaś ty z pewnościa jesteś bezczelny.

Bo od wczoraj na moją prośbę o pokazanie linku do dobrego auta...cisza...:)

Bądź tak miły i pokaż jego piękne auta...

Opublikowano
Bo od wczoraj na moją prośbę o pokazanie linku do dobrego auta...cisza...:)

Bądź tak miły i pokaż jego piękne auta...

Nie odróżniasz do kogo kierujesz swoje prośby? Trochę szacunku dla ludzi, którzy tu próbują ci pomóc.

Opublikowano
Ja też chcę kupić e46 (ale sedan 330i) w ładnym stanie i też się zacząłem zastanawiać czy nie dołożyć i nie kupić e90. Ale wydaje mi się, że na sensowną sztukę też trzeba dać sporo kasy. 40k raczej nie wystarczy :?

No to prawie tak jak ja.

e46 po prostu mi się bardziej podoba - i według mnie to chyba ostatnia trójka z zębem. Wszystkie następne to jeżdżące PECETY.

Aczkolwiek łatwiej znajdziesz zdrową e90/91. Właśnie oglądałem kilka w przedziale 40-45 tyś na wystawionych aukcjach.

W weekend coś w okolicy obejrzę na żywo.

Temat założyłem raczej ku zaskoczeniu czemu błotniki rdzewieją i czy to normalne - ale - kilku handlarzy z tego forum uważa, ze tak.

Ja jestem innego zdania. mam do tego prawo. :D

Zenek ma rację. Dobre E46 po lifcie spokojnie sprzedajesz za ponad 20 tys. zł. Wiem, bo sam kilka takich sprzedałem i pewnie nie jedną jeszcze sprzedam. Tylko mówimy tu o autach w stanie bardzo dobrym z realnym przebiegiem poniżej 200 tys. km. Jak samochód jest szrotem, który już w Niemczech nie przeszedł przeglądu, więc został wypchnięty na wschód, a do tego ma nalatane 250-400 tys. km, to będzie kosztował 15 tys zł albo mniej. Do tego wszystko kwestia wersji, bo jak widzę takie ze zwykłą kierownicą plastikową, klimą ręczną i radiem z marketu wstawionym na siłę to bym tego za darmo nie chciał.

Może i Zenek ma rację - ale od chwili gdy poprosiłem go o wskazanie jakiegoś sensownego linku - zapadł się pod ziemię.

Nie chcę nikomu przypisywać łaty.

Ale środowisko handlarzy to specyficzna społeczność.

Określenie podwójna moralność pasuje jak ulał.

A co do ceny.... to wyłącznie kwestia negocjacji. Obecnie rynek jest tak NAPCHANY autami, że sztuki warte 20.000 idą od ręki albo idą po 15 000 albo dalej stoją.

Wszystko zależy od zainteresowania itp.

Jaki link miałem ci dać bo nie pamietam PM mam mnóstwo i czasem nie mam juz siły odpisywać na jakies .....pytania typu sprawdź mi przebueg albo co sadze o tym aucie :mad2: ludzie ja mam Kupe roboty wy 80% chcecie okazji ja nie mam takich aut

Mam drizsze auta albo najdroższe na otomoto ale mam spokój po sprzedaży bo ludzie sa zadowoleni ,nie zawsze mam idealne auta bo nie mozna mieć wszystkich super 330 i kto wie ten wie ,za to ten kto ma mniej kasy kupi malowane auto a maniak da 50% wiecej bo chce stan kolekcjonerski :shock:

Nie patrzę na ceny na allegro bo musiał bym skończyć import :mad2: tak to wyglada .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Kolego nawet jakby ci zenek przesłał z 10 propozycji aut to i tak pewnie nic byś nie kupił. A tak w ogóle to co chcesz kupić bo zacząłeś od pokazania jakiegoś parcha a później ładnie przeszedłeś do e90 trochę spora rozbieżność a na sam koniec zacząłeś ubliżać kolegom. Myślę że na te auta które co nie którzy sprowadzają po prostu cię nie stać.
Opublikowano
domenicos 40k wystarczy na e90 2005/6 rok ze słabym wyposażeniem i 3 litrowym benzynowym silnikiem z tym że dłuższą chwile poszukasz. Handlarz handlarzowi nie równy na szczęście... Na allegro 1/10 aut jest wstanie dobrym który można kupić reszta to szroty...
Opublikowano
Kolego nawet jakby ci zenek przesłał z 10 propozycji aut to i tak pewnie nic byś nie kupił. A tak w ogóle to co chcesz kupić bo zacząłeś od pokazania jakiegoś parcha a później ładnie przeszedłeś do e90 trochę spora rozbieżność a na sam koniec zacząłeś ubliżać kolegom. Myślę że na te auta które co nie którzy sprowadzają po prostu cię nie stać.

100 procent racji :cool2: Kolega Piotrowski72Gd jest kolejnym " lowca okazji " który przeczy sam sobie .

Opublikowano
100 procent racji :cool2: Kolega Piotrowski72Gd jest kolejnym " lowca okazji " który przeczy sam sobie .

Tobie się % pomyliły... gdzie przeczę sam sobie...zanim wejdziesz na forum z kolejnymi złotymi myślami uruchom centralne sterowanie :D

Niech przedstawi 1 (słownie: jedną) - bo żadnej nie pokazał.

Ale tak to jest jak handlarz próbuje oceniać rynek...zawsze będzie to ocena nieobiektywna...

Mam drizsze auta albo najdroższe na otomoto ale mam spokój po sprzedaży bo ludzie sa zadowoleni .

Nie twierdzę, że tak nie jest.... Ale to tylko Twoje zdanie.

Po zdawkowej odpowiedzi na PW nie wiem czy zdecydowałbym się na zakup u Ciebie...a to już moje zdanie.

Opublikowano
Wrzucasz " zloma " do oceny , za chwile piszesz ze faktycznie za dobre auto trzeba dobrze zaplacic , później piszesz ze rynek jest napchany autami i Pani Krysia , Basia itd. sprzeda auto warte 20 tys zl za 15 tys . Komu tu siada centralne sterowanie ? :mrgreen:
Opublikowano (edytowane)
Komu tu siada centralne sterowanie ? :mrgreen:

Tobie siada - jeśli nie potrafisz wyciągać wniosków i nie czytasz ze zrozumieniem... Ale to twój problem.

Po za tym nie wrzucaj w moje usta jakich nie napisałem - to, że ty sobie tak zinterpretowałeś to inna sprawa.

Wrzuciłem pierwsze spotkani e w okolicy auto - wyłącznie pod kątem oceny korozji....

Co więcej - szukanie w dobrej cenie to nie grzech.

Nie lubię dawać zarabiać handlarzom - tak mam i już. Bo wiem co to za środowisko z tych handlarzy. :mrgreen:

Ja wiem, ze wy handlarze to byście chcieli pchać co tam przywieziecie w cenach jakie sobie wymarzycie i najlepiej aby klient bez szemrania zapłacił i koniec tematu.... Żargon jakim się posługuje handlarz o nabywcy auta nie pozwala go tu zacytować - to za poważne forum na taki cytat.

Edytowane przez PiotrowskiGD72
Opublikowano

Jeżeli to miało dotyczyc korozji to nie ten dzial :mrgreen:

Jeśli nie chcesz dac zarobić handlarzom to rusz d..e i jedz na Zachod znaleźć dobre auto

PS . Nie każdy handlarz jest oszustem i nie można wszystkich wrzucać do jednego worka .

Opublikowano

Tobie się % pomyliły... gdzie przeczę sam sobie...zanim wejdziesz na forum z kolejnymi złotymi myślami uruchom centralne sterowanie :D

Niech przedstawi 1 (słownie: jedną) - bo żadnej nie pokazał.

Ale tak to jest jak handlarz próbuje oceniać rynek...zawsze będzie to ocena nieobiektywna...

Mam drizsze auta albo najdroższe na otomoto ale mam spokój po sprzedaży bo ludzie sa zadowoleni .

Nie twierdzę, że tak nie jest.... Ale to tylko Twoje zdanie.

Po zdawkowej odpowiedzi na PW nie wiem czy zdecydowałbym się na zakup u Ciebie...a to już moje zdanie.

A ty muslisz ze ja mam obowiązek odpisywać na te setki bzur jakimi mnie raczycie ? Kupuj to co wkleiłeś i tyle :cool2:

Bedzie Pan zadowolony :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Jeżeli to miało dotyczyc korozji to nie ten dzial :mrgreen:

Jeśli nie chcesz dac zarobić handlarzom to rusz d..e i jedz na Zachod znaleźć dobre auto

PS . Nie każdy handlarz jest oszustem i nie można wszystkich wrzucać do jednego worka .

Wreszcie jakaś konstruktywna i opiniotwórcza odpowiedź - widzę że myślimy wreszcie podobnie. :D

Zgadzam się z Tobą - nie każdy handlarz to oszust. jakieś 5 % jest uczciwa.

Po za tym używane samochody to nie tylko środowisko odpicowanych do sprzedaży aut handlarzy, ale i samochody kupowane od właścicieli.

i tylko takie mnie interesują.

A ty muslisz ze ja mam obowiązek odpisywać na te setki bzur jakimi mnie raczycie ? Kupuj to co wkleiłeś i tyle :cool2:

Bedzie Pan zadowolony :cool2:

Nie, oczywiście ze nie masz takiego obowiązku.

Podobnie jak nie masz obowiązku pisania dalej swoich roszczeniowych opinii.... Będzie pan zadowolony

PS.

Po za tym temat można zamknąć, kto miał już coś sensownego do tematu wnieść - to już wniósł. teraz jest tu tylko typowa dla handlarzy przepychanka słowna.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Człowieku weź się już nie ośmieszaj, bo się czytać nie da tych twoich wypocin. Temat trzeba zamknąć i koniec, bo cokolwiek ci ktokolwiek napisze, to ty wybredzisz ponownie swoje dyrdymały i jesteś niezwykle z siebie zadowolony. Żenada po prostu.

A co do przepychanki handlarzy, to wynika z tego, że sam jesteś chyba największym, bo odbijasz piłeczkę byle odbić, bez składu i ładu. Do tego jak chorągiewka zmieniasz zdanie.

Opublikowano
Człowieku weź się już nie ośmieszaj, bo się czytać nie da tych twoich wypocin. Temat trzeba zamknąć i koniec, bo cokolwiek ci ktokolwiek napisze, to ty wybredzisz ponownie swoje dyrdymały i jesteś niezwykle z siebie zadowolony. Żenada po prostu.

A co do przepychanki handlarzy, to wynika z tego, że sam jesteś chyba największym, bo odbijasz piłeczkę byle odbić, bez składu i ładu. Do tego jak chorągiewka zmieniasz zdanie.

Handlarzu...

Żenadą to jest to, ze odpisujesz w temacie którego nie potrafisz czytać. Bądź więc konsekwentny i nie czytaj ich, a na pewno nie pisz.

...wniosłeś coś do tematu..??? Nie...!

Przestań się ośmieszać, skoryguj swoje aukcje, pobaw się w geniusza biznesu sprowadzającego podpicowane auta i DO WIDZENIA.

PS

temat do zamknięcia - teraz to tylko sztuka nabijania postów przez handlarzy jak ten powyżej. :nienie:

Opublikowano
Komu tu siada centralne sterowanie ? :mrgreen:

Tobie siada - jeśli nie potrafisz wyciągać wniosków i nie czytasz ze zrozumieniem... Ale to twój problem.

Po za tym nie wrzucaj w moje usta jakich nie napisałem - to, że ty sobie tak zinterpretowałeś to inna sprawa.

Wrzuciłem pierwsze spotkani e w okolicy auto - wyłącznie pod kątem oceny korozji....

Co więcej - szukanie w dobrej cenie to nie grzech.

Nie lubię dawać zarabiać handlarzom - tak mam i już. Bo wiem co to za środowisko z tych handlarzy. :mrgreen:

Ja wiem, ze wy handlarze to byście chcieli pchać co tam przywieziecie w cenach jakie sobie wymarzycie i najlepiej aby klient bez szemrania zapłacił i koniec tematu.... Żargon jakim się posługuje handlarz o nabywcy auta nie pozwala go tu zacytować - to za poważne forum na taki cytat.

co to za różnica czy kupisz od handlarza czy od osoby prywatnej jak i tak prawdopodobnie auto które kupisz było sprowadzone przez handlarza

Opublikowano

He he dobre :cool2:

Sa handlarze i handlarze :cool2:

Wy tu sie kłócicie a klubowicz znowu do mńie zawiltal :mrgreen:

Kupn320d kombi za12000 i zarezerwuj drugie tyle na naprawy moze uda ci sie jakos pojeździć :cool2:

Opublikowano
Niech bedzie forumowicz :cool2: klubowicz forumowicz podobne :mrgreen:
Opublikowano
Skąd się biorą takie ludki jak ten Piotrowski. Człowiek chyba nie rozumie idei forum. Jest następnym, który wchodzi na forum i wszystko i wszystkich próbuje rozstawić po kątach.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.