Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam pytanie w jaki sposob generuja kod FSC osoby ogłaszające sie na portalalch na podstawie samego numeru VIN..... Sa generatory ale potrzebuja pliku 1B???

Nie koniecznie. Przy zakupie kodu w salonie BMW podajesz tylko VIN, nikt nie prosi Ci o plik 1B.

Są programy które działają na tej samej zasadzie co w BMW. Można taki program kupić i samemu generować kody FSC.

• Moderatorzy
Opublikowano
Jak ktoś potrzebuje mapę Next 2015-2 to można wysłać mi na priv swój e-mail podeślę torrenta
Opublikowano
Jak ktoś potrzebuje mapę Next 2015-2 to można wysłać mi na priv swój e-mail podeślę torrenta

A czy wiadomo ile jest zmian w tej wersji w naszym pięknym polskim kraju?

• Moderatorzy
Opublikowano
Zobacz w dziale "Nawigacja....." nie ma wiele ale może się rozwinie.
  • 2 miesiące temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Są mapy Premium Europa West i East 2015-2 w dziale "Nawigacja...."
Opublikowano
Są mapy Premium Europa West i East 2015-2 w dziale "Nawigacja...."

czy moge uzyc tego samego kodu ktorego uzylem do 2014 ?

• Moderatorzy
Opublikowano
Jeśli miałeś lifetime to nie musisz wpisywać wcale jeśli tylko na 2014-1 to potrzebny nowy.
Opublikowano
Dzieki, czy da sie zainstalowac 2 mapy West i East? - jadac z PL do DE trzeba ladowac nowa mape ?
  • Moderatorzy
Opublikowano

DE i PL są obecne w obu częściach.

Jak chcesz jechać na wakacje do Chorwacji to bierz East jak do Hiszpanii to West :)

Główne drogi są w obu mapach dla całej Europy.

Można instalować tylko jedną część.

• Moderatorzy
Opublikowano
W wersji West masz pokrycie pełne w wersji East po DE tylko drogi główne.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

jestem nowym posiadaczem BMW oraz nowym użytkownikiem tego forum, dlatego proszę o cierpliwość.

Jak zdobyć kod FSC?

Sciagnałem przez chomika aktualizacje Premium 2014-1 i po rozpakowaniu i zgraniu na pendrive aktualizacja nie uruchamia się automatycznie. Dlaczego?

proszę o pomoc w temacie bo zabrałem się za to bardzo pozno a we wtorek wybieram się w bardzo długą droge a mam nieaktualne mapy.

z góry dzięki za każdą pomoc

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Nie chciałem otwierać nowego posta a temat by się zgadzał. Pod Wrocławiem wczoraj zawinęli F11 w biały dzień. Chciałem zapytać czy aktualizacja oprogramowania w F1x wprowadza jakieś zmiany w zabezpieczeniach. Kiedyś był temat że miało zostać wprowadzone jakieś szyfrowanie danych ale nie znalazłem informacji czy to skutecznie wprowadzono i czy faktycznie teraz jest lepiej plus z jakim softem to weszło?

Pozdrawiam

• Moderatorzy
Opublikowano

Temat dotyczy aktualizacji map :)

W fabryczne zabezpieczenia nie wierz bo z każdą aktualizacja są kontr aktualizacje ;)

Opublikowano

W temacie nie ma nic o mapach. Aktualizować można wiele elementów w aucie. To że w postach jest głównie o mapach tzn że ktoś nie poszukał posta tam gdzie trzeba :)

Nie chodzi tutaj o to czy w wierzę czy nie ale o konkret. Czy były jakieś poprawki na klonowanie kluczyków do BMW i w jakim sofcie. Była informacja że BMW ma to poprawić ale nie znalazłem informacji czy to już jest w jakimś sofcie. Wiadomo że na każde zabezpieczenie złodziej ma 3 rozwiązania

Pozdrawiam