Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:search: :search: :search: :search: :search: :search:

Witam. Zalozylem ten temat poniewaz potrzebuje by mi ktos pomogl w/w sprawie dotyczacej wymianie przednich lamp w mojej Bmw.

Otoz chcialbym wymienic moje lampy na te o to propozycje.

- http://allegro.pl/lampy-przednie-bmw-5-e39-95-03-angel-eyes-ringi-i4978562213.html

- http://allegro.pl/reflektory-bmw-e39-ringi-h1-h1-black-ringi-manual-i5074789205.html

Zastanawiam sie nad tymi. Moglby mi ktos doradzic lub odradzic?

Rowniez mysle nad samymi ringami : http://allegro.pl/4x-ringi-ccfl-swiatla-dzienne-bmw-e36-e38-e39-e46-i4985112980.html

Moglby ktos przewidziec koszt wymiany lub zalozenia ringow do starych lamp ? Pozdrawiam.

Opublikowano

Miałem z przodu soczewkę z pomarańczowym kierunkiem , chciałem coś zmienić i zmieniłem na klosze ori z białym kierunkiem

, wracając do lamp które są w linku to za tę cenę wolałbym poszukać używanych poliftowych soczewek z ringiem niż zakładać chińszczyznę , zdecydowanie zmieścisz się w kwocie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Takie lampy to zdecydowowanie wiocha. Może komuś do guty przypaść, ale świecić, to nie poświeci ani długo, ani jasno. Wpisz w wyszukiwarkę i poszukaj podobnych tematów.

Jeśli masz oryginalne lampy to wrzuć ringi jak bardzo chcesz, ale uważaj, żeby zaczepów nie połamać i żeby zachowac szczelność bo będą parować.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trzeci lub czwarty temat o lampach na jednej stronie i co jeden to lepszy :duh: :duh: :duh:

Powinny być bany dla chcących robić taką krzywdę samochodom.

Opublikowano
Trzeci lub czwarty temat o lampach na jednej stronie i co jeden to lepszy :duh: :duh: :duh:

Powinny być bany dla chcących robić taką krzywdę samochodom.

Kolego ich samochody, ich decyzja nie wszystkim to musi Się podobać :nienie: Ty też powinieneś bana dostać bo nic do tematu nie wnosisz i tylko Się czepiasz :duh: a Ja za to że również odpowiadam offtopem :lol:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Witam

No ja wlasnie mam takie lampy kupilem od poprzedniego wlasciciela uki136 odradzam nie kupuj tych lamp swiecily moze 2 lata dobrze a pozniej kicha ringow w dzien nie widac tylko w nocy teraz sam szukam powoli lamp orginalnych przedliftowych i che zalozyc ringi cfcl.

Opublikowano
Kamil Jasinski, siema. Skoro mowisz, ze te lampy lipa za taka cene to tez wrzuce prawdopodobnie ringi ccfl do moich przedliftowych swiatel. Dzieki za opinie. :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.