Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukałem, ale nie moge znaleźć odpowiedzi.

Chcę dołożyć do siebie zmieniarkę cd w bagażniku.

Zaglądałem tam, niestety nie ma tam żadnych kabli...

Czy muszę podciągać jakieś przewody specjalnie??

Mam radio profesional bez bluetoth (będę zmieniał na to z..)

link do zmieniarki któą chce kupić:

http://allegro.pl/bmw-1-e87-e82-e81-e90-e91-zmieniarka-cd-magazynek-i5130286330.html

pytanie nr dwa dlaczego sa tanie i drogie zmieniarki jak ta?

http://allegro.pl/bmw-3-e90-e91-e92-e93-zmieniarka-cd-06-12r-i5098032104.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzeba ciągnąc światłowód. Jeżeli masz pętle na tylnim siedzeniu to ogólnie prosta sprawa. Szukaj na e90post tam sa poradniki jak to zrobić.
Opublikowano

potrzebny światłowód tak jak już napisano no i dwa cienkie kabelki zasilania. Światłowód o ile masz bluetooth w bagażniku powinien być z lewej strony tylnej kanapy no a kabelki ciągniemy chodzi mi o plus do skrzynki z bezpiecznikami a to trochę daleko lub do akumulatora bliżej no ale potrzebny będzie jakiś bezpiecznik.

A ceny zmieniarek ustalane są przez sprzedających. Tę za 500 zł pewni ktoś długo będzie sprzedawać. Ja swoją kupiłem za 120zł i działa.

Opublikowano
Z usb też nie będzie prosto. Prawidłowo podłącza się go do MULF 2 który jest w bagażniku, a jeśli jest to jest też światłowód
Opublikowano
A nie da rady założyć jakiegoś XcarLinka albo coś podobnego? A tak poza tematem czy radio Bussines CD (nie navi) ma wyjście na zmieniarkę żeby podłączyć takie ustrojstwo?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
usb nie jest tak ciężko doposażyć jak się może wydawać, nawet wchodzi w miarę przyzwoitych pieniądzach. 400-500. Jak sie dobrze okazji po allegro poszuka.
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, w e90 320d 163km mam poprowadzoną seryjnie instalację pod zmieniarkę. Chciałbym ją dokupić tylko zależy mi na odczycie mp3. Moje radio professional odczytuje format mp3.

Czy zmieniarki do tego modelu dzielą się na czytające mp3 i nie czytające ??

Pozdro