Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakupiłem BMW e60 520d z 2005 roku z grudnia. Szukałem na Forum lecz nie znalazłem podobnego wątku. Oto moje pytanie posiadam wersję przedliftową bez xenonów na zwykłych żarówkach czy jest na zrobienie w nich ringów białych? Czy muszę kupić lampy po liftowe, klocki kable itp. Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano
zrobiłem dokładnie jak na filmiku. Wszystko pięknie działa jednak przy włączaniu silnika na komputerze wyskakuje iż prawa żarówka postojowa nie działa, a wszystko pięknie świeci.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To możesz wyłączyć sprawdzanie żarówek programem NCS Expert lub aplikacją na telefon BMWhat i po problemie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bo z tego co wiem to takie idą do lamp przed liftowych ale z ksenonem a do twoich bez ksenonu idą takie jak na filmie wyżej ale nie jestem w 100% pewny.
Opublikowano

jeżeli nie będą pasowały to brat je chętnie odemnie odkupi a czy jeżeli kupił bym taka gotową lampę :http://allegro.pl/lampa-bmw-5-e60-e61-2003-ringi-angel-eyes-led-z24-i5115154137.html

to czy musiał bym zmieniać okablowanie napięcie itp.?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...