Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Miłośnicy bmw,

mam E38, 728i.

Przy wyjmowaniu rzeczy z bagażnika kluczyk wysunął mi się z kieszeni i najprawdopodobniej wpadł do środka.

Nie mam zapasowego.

Jak mogę otworzyć moją BMK-ę .

Błagam Was o pomoc !!

Gosia

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z jakiej miejscowości jesteś?
Opublikowano
Jeżeli żaden magik nie poradzi sobie z zamkiem w nieinwazyjny sposób to możesz tak: rozwiercasz dolna obudowę klamki tak aby ściąc bolce mocujące klamkę,potem ją wyjmujesz,następnie trzeba pozbyć się plastiku który osłania zamek. potem zdejmujesz siłownik od centralnego i przesuwasz przesuwkę i jesteś w środku. następnie dostajesz się do bagażnika przez podłokietnik w tylnej kanapie,jeżeli masz za nim blachę to szybki lewy i blacha wylatuje. Pozdrawiam. Jak coś to pisz na priv.
Opublikowano

Chłopaki,

więc tak:

dorobienie klucza to 800 zł więc masssakra,

można dostać się do bagażnika bmw7 jesli uda się otworzyć auto ,podobno gdzieś jest pstryczek to tylnej klapy.

Słyszeliście moze o tym?

Pozdrawiam,Gosia

Opublikowano
Jak by mi fachowiec nie pomógł to zbicie szyby najtaniej wyjdzie jeśli nie dasz rade zrobić tego co kolega wyżej pisał. Szyba kilkadziesiąt zł kosztuje w przełożenie z 50zl. Najgorzej jak auto stoi na widoku. Parking, chodnik bo trochę dziwnie takie coś wygląda. Jak to prywatne podwórko to bez problemu