Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to samo trzeba sprawdzic co w kazdym innym aucie.

jesli serwisowane w niemczech to przedzown do serwisu w celu potwierdzenia przebiegu.

po czym wniosujesz ze bezwypadkowy? po opisie sprzedajacego? w PL wiekszosc sprzedajacych,a w szczegolnosci handlarze robia z geby dupe, niestety :mrgreen:

Opublikowano

Mam 140km więc pojadę je z kimś kto się zna sprawdzić(jeszcze muszę taką osobe znaleść :P)

Dzwoniłem do aso bmw, powiedzieli mi że mogą sprawdzić za 60zł jak przyjdę z właścicielem.

Opublikowano
ja mialem na mysli ASO w niemczech, oni z reguly podadza przez tel lub mail historie. to nie PL zascianek gdzie taka informacja jest scisle tajna i wyceniana na 60zl :mad2:
Opublikowano
E92 za 45 tys....:roll:to może być hit

:mrgreen: napewno na miejscu jeszcze zejdzie z ceny :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

W październiku 2014 kupił go za 52tys zł(cena z poprzedniej aukcji- sam ją znalazłem), mówi, że jest zmuszony sprzedać ze względów finansowych.

Tak chodzą te modele na allegro, to jest tylko 2.0 benzyna, bez skór. Przebieg się zgadza- potwierdzony przez aso.

Opublikowano
Nieważne co sprzedawca mówi tylko co tobie uda sie sprawdzić ,jedz sprawdź dobrze i daj znać .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Także oglądałem samochód i odradzam auto malowane całe, wszędzie powyżej 200 mikronów słupki do 150- tylko tam orginalny lakier, widać przejście między karoserią zewnętrzną a tam gdzie się zamykają drzwi.

Wewnętrzne słupki przy drzwiach miały inny odcień niż cała karoseria.

Miejscami z tyłu grubość lakieru wynosiła 300-450 mikronów.

Autko z przodu z dwoma dosyć widocznymi wgnieceniami/zadrapaniami na zderzaku, przy rantach drzwi wychodziła rdza + całe obdrapane.

Auto posiada liczne ryski.

Znaczek przedni bmw odchodzi.

Dobrze że miałem tylko 150kilometrów. :P

VIN: WBAWA710X0J001131

http://img04-otomoto.sogastatic.pl/original/C35869031_1.jpg

Opublikowano
wychodzi na to że tak chodzą ale trupy a porządny będzie droższy. 150 mikronów to może jak cieniował:) z tego co mówisz mógł mieć robioną dupe i zamiast wymiany było klepanko
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wychodzi na to że tak chodzą ale trupy a porządny będzie droższy. 150 mikronów to może jak cieniował:) z tego co mówisz mógł mieć robioną dupe i zamiast wymiany było klepanko

200 mikronow i klepanko ? tyle to maja jak prysniesz bezbarwnym...

Krzysztof
Opublikowano

200 mikronow i klepanko ? tyle to maja jak prysniesz bezbarwnym...

Kolego przeczytaj wyżej post, tam jest napisane że miejscami z tyłu 300-400Um, dlatego napisałem ze klepanko. Pozdrawiam

Opublikowano

Skończcie z rym klepaniem :duh: większa ilośc lakieru zrobi 400 mikronów ,klepisko jest spokojnie do 1000 a jak ktos wstawi cała duppppe i zedrzecstary lakie i ocynuje to macie 150 fabrykę :cool2: tak sie robi dobrze auta ale nie tanio .

Mozna kupic dupe w kolor i zrobic rozejścia na słupkach i na podłodze :cool2:

Zawsze bede to powtarzał zanim pojedziesz gdzieś ogladac jakies auto sprawdź po ile ono jest na zachodzi i jaki ma średni przebieg wtedy moze zaoszczędzisz kasy na paliwo i mechaników .