Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Jestem nowy na tym forum i to pierwszy post na tym forum więc prosiłbym o wyrozumiałość jesli cos pisze nie tak :)

W ten wtorek lub środe stane sie posiadaczem BMW e60 535d, auto jest calkiem dobrze wyposazone, niżej podam co przesłał mi aktualny włąsciciel:

Optional Equipment

S205A

Automatic transmission

S217A

Active steering

S320A

Deleted, model lettering

S403A

Glass roof, electrical

S423A

Floor mats, velours

S428A

Warning triangle and first aid kit

S430A

Interior/outside mirror with auto dip

S431A

Interior mirror with automatic-dip

S438A

Fine wood trim

S442A

Cup holder

S453A

Climatised fornt seats

S456A

Comfort seat with memory

S465A

Through-loading system

S502A

Headlight cleaning system

S508A

Park Distance Control (PDC)

S522A

Xenon Light

S524A

Adaptive Headlights

S563A

Lichtpaket Light package

S590A

BMW LA wheel, star spoke 123

S609A

Navigation system Professional

S610A

Head-up display

S612A

BMW Assist

S616A

BMW Online

S620A

Voice control

S633A

Business Preparation, mobile phone, Business

S672A

6-fach CD changer for 6 CDs

S698A

DVD Area-Code 2 for DVD

S6AAA

BMW TeleServices

S710A

M leather steering wheel

P735A

Basic Package

S761A

Individual sunshade glazing

L801A

National Version Germany

S863A

Retailer Directory Europe

S879A

On-board vehicle literature German

S8SAA

Navigation access request,country-spec.

S8SPA

Control unit COP

P9BDA

Business Package

Wiem na pewno że ma Bluetooth, choc nie widze tego w wyposazeniu, navi czyta bezproblemowo z plyt DVD sciagnietych z neta itd, Z tego co wiem auto nie posiada portu USB i/chyba aux rownież [z tego co wyczytalem miały to dopiero e61 po 2007r [lift]

Moje pytanie jest takie czy to auto bedzie posiadało możliwośc odczytywania plyt CD z MP3? Jest to dla mnie bardzo ważna sprawa, choc ew widze ze jest zmieniarka wiec mozna tych 6 plyt audio wrzucic, ale to nadal nie bedzie to samo co wrzucic jedna z mp3. Z góry dziękuje za wszelkie informacje

Pozdrawiam Michał

Opublikowano

Auto biore od zaufanej osoby i jest serwisowane od poczatku do konca, ale wlasciciel aktualny nie słucha mp3 :D i nie wiem, no coz bede sie martwił w takim badz razie po zakupie, bo czytam o programowaniu radia itd, ale to w ten temat bede sie zagłebiał jak juz będe je posiadał. Roznie w internecie ludzie pisza, że nie chodzi nie czyta, ze trzeba programowac, że nie bedzie chodziło... coz, przekonam się to się dowiem na to wygląda :D

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziekuje bardzo za infirmacje, jak tylko bede posiadał samochod to wezme sie za to, choc nie wiem o co chodzi dokładnie :D ale mysle ze przyblize sobie informacje na ten temat jak tylko "dorwe go w rece" :)

Pozdrawiam!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Lepiej daj komuś kto ma wiedzę niech ci to zakoduje,bo sam tego nie zrobisz,jak dopiero zaczynasz przygodę z BMW.

Bardzo dobry wybór :cool2:

Bezawaryjności.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.