Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Podczas rozmowy przez telefon ( poprzez bluetooth, E90 ), strasznie słabo słychać przez głośniki rozmówcę. Nie mogę dać głośniej, sprawdzałem też ustawienia w telefonie czy przypadkiem nie mam wyciszonego i nic. Radio, CD, działa normalnie. Czyli po prostu nie mogę pogłośnić, miał ktoś taki problem?

Opublikowano
Podczas połączenia i rozmowy telefonicznej( gdy słyszysz głos rozmówcy) zrób głośniej na kierownicy lub gałką.

To zrobiłem jako pierwsze, niestety to nie to. Dodam że jak słychać głos dzwonka, to słychać go normalnie - głośno. Ale jak już odbiorę połączenie to ledwo słychać rozmówcę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdź na innym telefonie bo może w nim leży problem. Jak się da to może aktualizacja.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Sprawdź na innym telefonie bo może w nim leży problem. Jak się da to może aktualizacja.

No i faktycznie w tym był problem. Coś się popieprzyło w moim srajfonie. Dzieki speed1211 za rade :D