Skocz do zawartości

Wydech do F30 328i

slomka00

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
zgłaszałem zmiany do ubezpieczenia AC w M3 bo trochę ich mam i tam wydech był ujęty - jeśli ci zwiną auto to jakiś procent za wydech uzyskasz a tak to traktują to jak standard - koszty z tego co wiem przy ubezpieczania są nie duże ....

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
tego ci nie odpowiem - zadzwoń do nich i powiedz chcesz zmienić sekcje końcową wydechu gwarancji się nie traci bo to kawałek rurki końcowej i tyle:)

modyfikacje nie będą obchodzić leasingodawcy...firma leasingowa już sfinansowała zakup pojazdu i ich ingerencja w ten samochód już się skończyła, teraz to moja sprawa co robię z samochodem - ja dokładnie taką informację usłyszałem w RFL. Zresztą, jak ktoś chciałby zmienić koła np z 18" na 21" to też miałby się pytać leasingodawcy o zgodę? przecież to też jest modyfikacja...

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze

Mam na sprzedaż seryjny wydech z 328i F30 po przebiegu 30tys km, gdyby ktoś potrzebował kupić to zapraszam na priv, wymieniałem na sportowy BASTUCK.

http://www.editer.pl/fotka/7f87f8f7de71afe08daeced613f69353_1.jpg

• 4 miesiące temu...

odgrzewam temat;

zamierzam do 328 wstawić wydech od 335i, oryginał, nie zależy mi na dźwięku bo i vi-ejt z tego nie zrobię :lol:

czy pomijając kwestię zmiany dyfuzora, reszta będzie plug & play? czy potrzebne są jakieś dodatkowe zmiany?

z bmw > r1150r rockster > k1200r beaster > f30 328 sport > g30 520xd

RIP - audi S5 460PS - stolen...

• 2 miesiące temu...

Nie wiem jak Eisenmann, ale słuchałam tego wydechu na żywo w 28i i efekt pozytywnie mnie zaskoczył ;)

Randall bierz :mrgreen:

• 9 miesięcy temu...
Wymieniałem w Auto Fus. Koszty: tłumik 3380, osłony 790, dyfuzor 240 + montaż 800 (musieli spawać bo montowałem od 340i )
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17

Tu nie ma znaczenia czy tryb comfort czy sport moim zdaniem. Wszystko chodzi o obroty silnika, jak przycisniesz w komforcie pedal gazu mocno to tez go slychac. Ale ten glos jest przyjemny i nie jest męczacy. Dodatkowo jak sie jezdzie na comfort przy stalej predkosci okolo 160km/h przy obrotach jakieś 2600-2700 obrotów to go slychac na stale, przynajmniej u mnie jest taki okreslony punkt, ze sobie tak purka ciagle: ) ale i tak najlepszy moment jest jak sie rusza wcisnasz na maxa pedal gazu i strzaly kolo 5000 obrotow :) Randal mial racje :D

Sprzedam:

1. Ekran, IDrive, radio, gniazdo aux do F30

2. Sprzedam tłumik do F30 328i z wersji sportline

• 10 miesięcy temu...