Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Odniosłem wrażenie że zlot forumowy poszedł w kierunku typowej imprezy sportowej z rozdaniem nagród i pucharów

Dla mnie to akurat jest wielka zaleta zlotów BMW Klub Polska. :cool2:

P.S.

Kiedy wrzucicie wyniki z próby sportowej?

pixels.jpg
  • Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Widzę, że co inna osoba to inne odczucia... a to pokazuje, że każdy ma inny gust, więc moja propozycja brzmi, by przed następnym zlotem, każdy chętny niech da coś od siebie, typu propozycje jak mógłby wyglądać zlot, by było jeszcze lepiej, prawda? :D
Opublikowano

Chętni niech dodają ale niech też się wezmą do roboty.

Dodać to ja mogę, tylko potem chętnych do sterczenia w upale i obsługiwania konkurencji brak.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Moderatorzy
Opublikowano

Wyniki Próby sprawnościowej:

http://www.bmw-klub.pl/wp-content/uploads/2015/07/MCP_WynikiLaczne_Zlot-BMW-Ułęż_Os3_Classic.pdf
http://www.bmw-klub.pl/wp-content/uploads/2015/07/MCP_WynikiLaczne_Zlot-BMW-Ułęż_Os3_Do-2000.pdf
http://www.bmw-klub.pl/wp-content/uploads/2015/07/MCP_WynikiLaczne_Zlot-BMW-Ułęż_Os3_do-3000.pdf
http://www.bmw-klub.pl/wp-content/uploads/2015/07/MCP_WynikiLaczne_Zlot-BMW-Ułęż_Os3_Open.pdf

Opublikowano

Dzięki Wlodi

Czyli co, w kategorii do 3000 to ja wygrałem? :shock: czy źle odczytuję :roll: (Sławomir Kwapisz, numer 55)

Opublikowano

A nie... sory, teraz już czaję... to jest suma 3 razy, a ja przejechałem 2 razy, więc nie jako mój wynik w sumie się nie liczy :duh:

W sumie szkoda, że nie przejechałem 3 razy (byłaby czołówka) ale nie było na to czasu, bo w sumie walczyłem bardziej na 1/4 mili :mad2:

Opublikowano

W sumie szkoda, że nie przejechałem 3 razy (byłaby czołówka) ale nie było na to czasu, bo w sumie walczyłem bardziej na 1/4 mili :mad2:

Twój sumaryczny czas z dwóch okrążeń to 4 min 41 s co daje średnio około 2m 20 s na okrążenie. Jeśli kolejne kółko zrobiłbyś w podobnym tempie to sumaryczny czas z 3 okrążeń oscylowałby w okolicy 7 minut. Więc z tą czołówką to tak na wyrost trochę napisałeś ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jako klubowicz - forumowicz - i postronny obserwator stwierdzam że :

zlot jest forumowy nie klubowy i powinien być dostosowany do wszystkich

- za duże ciśnienie jest na sport

- 1/4 mili jest ok i tu można pobawić się autami sportowymi , dłubanymi i seryjnymi

-zdecydowanie za mało konkurencji dla ogółu .

Gdyby zrobić krótką próbę sprawnościową w tym samym miejscu co 1/4 mili , atrykcyjność zlotu dla nie biorących w tym udziału a mogących pooglądać parę

bączków i uślizgów aut sportowych byłaby zdecydowanie większa. Oczywiście wiąże się to z mniejszą ilością przejazdów itd.

Zabawy/konkurencje dla wszystkich były przeze mnie zgłaszane ale odbiły się jak groch o ściane , być może parkowanie przed ścianą z pudeł

z zasłoniętymi oczami jest dla "wielkich rajdowców" i "mocarnych bolidów" obciachem ale dla wielu w tym kobiet-kierowców byłoby fajną zabawą , jest wiele podobnych ,

Ci co byli na innych zlotach wiedzą o co chodzi .

Zaparkowanie np 100 aut w rynku dowolnego miasta-miasteczka w godzinach popołudniowych z czasem na " zimnego loda " "obiadokolację" i pogawędkę na pewno

zdecydowanie lepiej propagowałoby klub i miłośników marki BMW .

Odniosłem wrażenie że zlot forumowy poszedł w kierunku typowej imprezy sportowej z rozdaniem nagród i pucharów , a co najgorsze niektórzy

nawet ich nie odebrali - ponoć .

To są moje odczucia i nikt nie musi się z nimi zgadzać .

Ja się bawiłem super i pozdrawiam wszystkich .

Amen

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może ja coś dodam. Często wypiujecie ze ktoś nie odebrał nagrody... a ta osoba jestem ja, proszę zrozumieć impreza się opóźnia o 1.5h a powrót niektórzy mają nie 1h jak np. do Warszawy tylko 6h wiec trzeba było zmykc po 8h stanie w słońcu do domku.... tak na marginesie dziękuję wszystkim za oddanie głosu na mój samochód nie spodziewałem się. .....
  • Moderatorzy
Opublikowano
Nie musisz się z niczego tlumaczyc, każdy może wyjechać kiedy tylko chce!! Jak tak dalej pojdzie to nastepny zlot będzie wygladal jak spotkanie w kolonii karnej na Syberii :mad2:
Opublikowano
Mi się podobało ;) niech żyje BMW ++ heheh

Niech żyje... polać mu :cool2:

Opublikowano

Właściciele aut, które nie brały udziału w konkrencjach z takiego czy innego powodu mieli rzeczywiście trochę nudno...można było popatrzeć jak latają inni lub pospacerować, pooglądać inne auta i odwiedzić stoiska sponsorów, poleżeć i poopalać się....zjeść mała i drogą kiełbasę :|. To tylko wnioski, które można by naprostować w przyszłości bo ogólnie impreza bardzo udana...pogoda nie wybaczyła po raz kolejny :D ...Dzięki dla wszystkich za głosy na moje auto.

Afterek w Kazimierzu już bardzo fajny i nietrzeźwy :wink:

Opublikowano

No... after w Kazimierzu Dolnym był mega-fajny :D

Tak świetnie się bawiłem, że po prostu ogień :8)

Właśnie tego oczekiwałem, ludzi z dużym poczuciem humoru, którzy umieją się zintegrować... w sumie brakowało mi tylko jakiejś muzyczki w tle, jednak to mały szczegół :roll:

Opublikowano
Potwierdzam , impreza była przednia , oby częściej :D
Opublikowano
Uważam że jednym z sukcesów zlotu było całkiem liczne przybycie klasyków. Mogę mieć tylko nadzieję że w przyszłości będzie ich coraz więcej. I jak to kolega Irek ujął - oby częściej, tak ze trzy razy w roku będzie idealnie. :D
pixels.jpg
Opublikowano

Jak by było 3 razy w roku... to moja Żona by tego nie zniosła :duh:

a tak poważnie... jestem za :cool2:

Opublikowano
Chyba byśmy jakoś urobili nasze żonki :D
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Moja dziewczyna nie narzekała bardzo na zlocie, a nie uczestniczyliśmy w integracji (na następnym nie ma bata, wygospodaruję trochę czasu) także chyba nie było źle. Teraz tylko marudzi, że jej skóra z czoła schodzi :D

Edit: Przypomniałem sobie, trochę stękała, że mniej w fotel na ćwiare wciskało niż ostatnio na siekierkach :lol:

• Członkowie klubu
Opublikowano

Zlot pierwsza liga, integracja oczywiście też :D .

Organizatorzy zrobili kawał dobrej roboty. Widząc ilu jest narzekających to w przyszłym roku trzeba będzie zrobić selekcję przy wyborze ludzi do pomocy przy zlocie :wink:

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
filmik pierwsza klasa - dron zrobił prace filmową :cool2:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.