Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś pisze w ogłoszeniu "świeżo" :lol: sprowadzone z Niemiec, to porównania cen są skierowane własnie tam, a nie do Francji czy Włoch. Owszem, wszędzie trafiają się perełki i to nawet za przystępną cenę. Tylko ile może ich u nas być, wśród 5 mln. samochodów sprowadzonych do Polski od 2007r.

W w/w krajach kwitnie handel wewnętrzny autami, tak samo jak u nas. Każde auto musi swoje odstać zanim znajdzie swojego amatora. Niestety, wiedza w temacie tamtejszych cen przyzwoitych egzemplarzy, jest u nas zerowa o czym świadczą te przeliczniki ojro-złotówka będzie u nas zawsze szokiem. Ale jak napisałem w poprzednim poscie, dla "tubylców" nie jest to nic dziwnego.

Opublikowano
Nie mogę teraz tego znaleść aje ktoś już wrzucał to auto i był link do mobile albo autoscouta gdzie jego cena wynosiła 6500€ nie wiem gdzie podział się ten temat

Tego nie rozumiem. W Niemczech kosztował 6500 ojro, a u nas 19000 zł?

No właśnie :? Nie wiem co się stało z tym tematem, ale jestem przekonany ze to auto juz widziałem... Ktoś może potwierdzić:D czy mam jakieś omamy

Panowie wydawało się wam.

Była srebrna e46 w dieslu, na takich samych felgach w podobnej scenerii zdjęciowej. Tamta była w M paku

http://allegro.pl/oplaconalift-prawdziwy-m-pakiet-bezwypadek-skory-i5038563307.html

A tu Marek znalazł jej ogłoszenie w Niemczech

http://ww3.autoscout24.de/classified/266027998?asrc=st|as

Przyznaję rację :) bo już zaczynałem się bać że widzę aukcje których nie ma:roll:

Opublikowano

Nie ma sensu sie kłócić panowie zasada jest jedna sprowadza sue auto na którym najwiecej mozna zarobić dlatego auta z przebiegami 400-700? Tys schodzą w oka mgnieniu bo ceny tam sa niskie a u nas przebieg jest zawsze taki sam od 170-230 tys km i ludzie jeżdżą po całej Polsce w poszukiwaniu takich okazji ,nawet im sie w głowie nie mieści ze auto ma czasem Prawie milion kilometrów tylko najgorsze jest to ze żaden z nich sie do tego nie przyzna .

Niestety drogie zadbane auto czeka na klienta czasem i trzy miesiace :cry2: na to większość handlarzy nie ma czasu liczy sie szybki zarobek .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.