Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Otoz chcialbym zapytac czy istnieje, jezeli tak to jaki jest koszt wydrukowania historii serwisowej z aso bmw? Autko bylo serwisowane we wloszech i niemczech :) pytam z czystej ciekawosci, warto bylo by wiedziec co bylo wymieniane w moim brumie :) oczywiscie jestem wlascicielem autka :) dodam ze jestem z Krakowa wiec interesowall by mnie aso gdzies z tych okolic ;)
Kompletuje m pakiet z przodu sedan... moze jakos pomozesz?
Opublikowano

Nie wiem jak z wydrukiem,ale jak byłem w ASO Dobrzański,to miły Pan bez problemu mi powiedział co było robione w aucie przez pierwszego właściciela.

O wydruk i ewentualny koszt nawet nie pytałem bo i po co,skoro dostałem gratis ustną informację.

Opublikowano
O dziekuje bardzo :) chyba zadzwonie i zapytam jak z tym jest i podziele sie z Wami info :)
Opublikowano
W M-carsie koszt to 123 zl z tym ze nie robia wydrukow, jeszcze zobaczymy co odpowie Dobrzanski gdyz ma ni odzwonic :)
Opublikowano
Hahaha odzwonil Dobrzanski i ma dokladnie to samo czyli wglad w kompa z kluczyka odczyt lub dowodu rejastracyjnego za free i mozna podjechac w kazdej chwili :-D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co mi się wydaje jak był serwis za granicą zazwyczaj nie da się uzyskać informacji co dokładnie było robione tylko przebieg i ew która inspekcja była robiona.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moze cos sie zmienilo kiedys ok 3-4lata temu sprawdzalem m3 e46 to tylko przebieg byl i konkretne inspekcje nie byli w stanie powiedziec co dokladnie bylo robione.
Opublikowano
Gosc zapewnial ze nie ma z tym problemu bo moje akurat serwisowane bylo we wloszech i niemczech i tez o to pytalem :)
Opublikowano

Witam,

Chce kupić BMW 335i, czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć datę ostatniej wizyty w ASO, aby potwierdzić przebieg? Autko jest z 11/2006. Samochód jest jeszcze w Niemczech VIN: PR43094.

Z góry dzięki.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką