Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rozumiem że książkę serwisową potwierdzająca przebieg ma? Niech ci wyśle scan...

Po zdjęciach ciężko coś powiedzieć zwłaszcza w takiej jakości... Cena podejrzanie niska więc koniecznie sprawdzić auto w jakimś serwisie...

Edytowane przez Blade1984
Opublikowano
Jakby nie było to książka serwisowa nie jest na nic potwierdzeniem, bo można ją podrobić.
g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
Jak jest oryginalna to można potwierdzić historię a uta w serwisie, jak nie jest oryginalna, to też można to zweryfikować. Ale jak nie ma w ogóle, to już wróżenie z fusów. Tylko kto teraz dzwoni do zagranicznych serwisów, prawie nikt.
Opublikowano
A czy nie jest przypadkiem tak że w ASO BMW można mimo wszystko sprawdzić historię pojazdu bez większych problemów? Bo wiem że jak byłem zainteresowany inną BMKą to właśnie koleś wysyłał mi skany wydruków z ASO i tam była też cała historia pojazdu co było robione, wymieniane itp. wraz z przebiegami. Gorsza sprawa jeżeli samochód nie był serwisowany w ASO, ale w to wątpię.
g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
Możesz jeszcze mając dokładną datę pierwszej rejestracji auta, numer rejestracyjny i vin sprawdzić co nieco na stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/ jeżeli trochę w Polsce jeździł...

Choć i to nie jest pewne. Wg tej strony nie mam polisy OC, w jednym miejscu auto jest zarejestrowane, a w drugim ostatni wpis to koniec czasowej rejestracji o stałej nie ma ani słowa.

Opublikowano
adalbert ja dzwoniłem...

roootz podrobioną łatwo sprawdzić... Ostatnio znajomy kupował to jedno auto co oglądał miało pieczątki z firmy budowlanej... (2 minuty szukania w google z telefonu)

Chyba coś tam pamiętam :D W takim razie w tej chwili jest nas dwóch.

Opublikowano
Chciałem ją pojechać w ten weekend obejrzeć, ale największy problem jest taki że tam w okolicach gdzie ten samochód się znajduje nie ma żadnego ASO bmw w promieniu 100km...
g8T5Cbj.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to wynajmij warsztat w okolicy na godzinę,dwie i kogoś ogarniętego załatw mechanik plus blacharz i nie musi być ASO.

dokładniej Ci go przetrzepią.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały