Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dopiero co kupiłem BMW i mam problem bo zaparkowałem pod sklepem i ktoś mi złamał uderzył w ten trójkąt od lusterka prawego (mam elektrycznie składane ). Teraz mam problem bo nie wiem jakie dokupić lusterko szukam na allegro ale nie wiem za bardzo jakie. Moje lusterka mają tylko elektryczne składanie i regulację i nic więcej się nie dopatrzyłem. Bardzo proszę o pomoc mogę wstawić zdjęcie mojego lusterka.

Opublikowano
Wpisujesz tu http://www.realoem.com/bmw/select.do?lang=pl nr VIN szukasz lusterka spisujesz nr części i w/g niej szukasz :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
Bardzo dziękuje, znalazłem po numerach parę wersji. Tylko teraz nie wiem czy mam z pamięcią i podgrzewaniem :p Chyba nie będę się bawił bo się nie znam podjadę do serwisu BMW
Opublikowano
:cool2: jesli czegos nie potrafisz dajesz komus kto umie dobre podejscie ! aczkolwiek kosztowne ;)