Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprawdzanie przebiegu w ASO tez do końca wiarygodne nie jest. Mam samochód z 2006r. historia dostępna była jedynie od roku 2010 kiedy to auto przyjechało do polski. Czyli to co poprzedni właściciel naprawiał to było a jak wiadomo mało kto korzysta z ich usług. Powiedzieli mi, że wcześniejszych informacji o przebiegu nie ma bo ich baza nie jest połączona z baza z Francji skąd auto przyjechało. Sprawdzałem auto 3 lata temu więc może się coś zmieniło. Taka przyjemność mnie kosztowała 500 zł i 2h czasu. Oczywiście oględziny całego samochodu, sprawdzenie samego przebiegu kosztuje chyba 100 zl.
Opublikowano
witam jak w temacie gdzie moge sprawdzic historie bmw np podajac nr VIN??? co mowicie o ponizszym aucie??

http://otomoto.pl/bmw-530-C35779119.html

Jeśli bardzo Ci zależy mogę sprawdzić Ci to auto.... Jest z mojego miasta.... Mam INPE ISTE parę rąk i oczu :)

Sprawdzanie przebiegu w ASO tez do końca wiarygodne nie jest. Mam samochód z 2006r. historia dostępna była jedynie od roku 2010 kiedy to auto przyjechało do polski. Czyli to co poprzedni właściciel naprawiał to było a jak wiadomo mało kto korzysta z ich usług. Powiedzieli mi, że wcześniejszych informacji o przebiegu nie ma bo ich baza nie jest połączona z baza z Francji skąd auto przyjechało. Sprawdzałem auto 3 lata temu więc może się coś zmieniło. Taka przyjemność mnie kosztowała 500 zł i 2h czasu. Oczywiście oględziny całego samochodu, sprawdzenie samego przebiegu kosztuje chyba 100 zl.

Dzwonisz do ASO bmw podajesz nr Vin i mówisz że chcesz sprawdzić przebieg....

Ja byłem osobiście sprawdził mi przebieg i wydrukował 20 stron historii serwisowej - za darmo oczywiście Pan miał dobry humor. Powiedział że normalnie to kosztuje 70 zł :D

Opublikowano

jak automat jest OK to jest OK. A jak popsuty... to wiadomo..

Poczytaj o problemach z automatami w e60 to się dowiesz co i jak sprawdzić.

i nie dziwię się że ktoś za frajer miałby od leżenia się odrywać i szukać Ci historii :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.