Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu nowy a to mój pierwszy post. Proszę Was, bardziej doświadczonych o radę. Jutro jadę zobaczyć to autko. Cena jest dobra według mnie. Napiszcie co sądzicie o tym aucie (jeśli można cokolwiek wywnioskować ze zdjęć). Kupno auta wypadło mi nagle :/ muszę coś kupić, bo auto którym jeżdżę zaczęło się sypać i nie opłaca się naprawiać. Będę wdzięczny za każdą pomoc! Jutro rano postaram się podać VIN. Pozdrawiam. Paweł

http://olx.pl/oferta/bmw-525d-nie-tds-bezwypadkowy-garazowany-CID5-ID89pHh.html#sendmailContent

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena dość niska, więc radzę go dobrze sprawdzić, jak się da podpięcie pod kompa + sprawdzenie wycieków, zawiasu, ognisk rudej. Czujnikiem polecieć, żeby było wiadomo co w jakim stanie, żeby niespodzianek później nie było.
Opublikowano
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Pod kompa nie mam szans podłączyć, bo nie ma serwisu ASO w mielcu :( najbliżej KRK lub Rzeszów a to trochę daleko. Pojadę na stacje diagnostyczną i tam sprawdzę silnik pod względem wycieków, zawieszenie i amorki i co tam jeszcze będą mogli. Jak dzwoniłem to powiedzieli że niema możliwości podłączenia pod komputer. O jaki zawias chodzi? Silnika? gdzie on się znajduje? Cena niska bo podobno właścicielowi do kupna mieszkania. Tak przynajmniej mówi. Tak czy siak to jestem umówiony na 14 30. Pozdrawiam
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.