Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale ja nie chicalem kupic tylko zregenerowac gdy moj ma tylko luzy nie cieknie ani nic. A finansowo aktualnie dobrze nie stoje a regeneracja to 500 zl wymiana okolo 300 z gwarancja na dwa lata wiec zdaje mi sie ze dobrze na tym wyjde? Czy poczekac i kupic nowy?;/
Opublikowano

Weź jeszcze podjedz na inna stację diagnostyczną. Nie wiem gdzie byleś, ale dziwne, że diagnosta nie wyczuł tak dużych luzów.

A jeśli chodzi o nowy to nie wiem czy jest w ogóle do kupienia - chyba tylko rynek wtórny lub regeneracja.

Opublikowano
Wy jak na wertepach przy małej prędkości puścicie kierę to nie skręca sama prawo-lewo tylko stoi nieruchomo?

Skręca trochę ale jak ma nie skręcać skoro jak koła wpadną w koleinę, to wiadomo, że mają prawo zmienić kierunek jazdy, a za tym i kierownica nieruchoma nie będzie. Fizyki nie oszukasz i nie popadajmy w paranoję. U mnie tak jest a nie mam żadnych luzów czy wycieków.

Jeżeli na dużych koleinach kierownica ,,lekko" skręci to byłbym to w stanie zrozumieć, ale jeżeli na małych nierównościach kierownica lata jak pies na łańcuchu przy budzie, to chyba jest coś nie tak. Tym bardziej, że, np. gdy jadę tą samą drogą samochodem ojca czy siostry u nich nic się nie dzieje

ale ja nie chicalem kupic tylko zregenerowac gdy moj ma tylko luzy nie cieknie ani nic. A finansowo aktualnie dobrze nie stoje a regeneracja to 500 zl wymiana okolo 300 z gwarancja na dwa lata wiec zdaje mi sie ze dobrze na tym wyjde? Czy poczekac i kupic nowy?;/

Z tego co się orientuję to te ,,nowe" magle to po prostu zregenerowane używki

Opublikowano (edytowane)
Też mogą być końcówki, dlatego jedz na dobrą stację i niech Ci sprawdzą całe zawieszenie!Nie powinno to kosztować fortuny. Edytowane przez sampras