Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"Tanie mięso psy jedzą"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
. Poza tym jakoś strasznie tanie te bmw...

Jak by było drogie to byś się na pewno nim nie zainteresował .

A tak w ogóle to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie o przebieg .

Opublikowano
Przebieg może być każdy :D . Bez dokładnego sprawdzenia to jest tylko wrozenie z fusow .
Opublikowano

Dla mnie to ten samochód wygląda jakby co najmniej 10 razy ziemię okrążył licząc po równiku :wink:

. Poza tym jakoś strasznie tanie te bmw...

Jak by było drogie to byś się na pewno nim nie zainteresował .

10/10 :D

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fotel kierowcy wygląda na 400 tyś + ...

Od foteli proszę się odczepić :nienie: poszukuję takich komfortów trueffelbraun(LCTE) :)

Opublikowano
Oj Panowie Panowie proszę mi bez takich, że jakby była droższa bym się nie zainteresował. Mam swoje bmw ale tylko chciałem Was koledzy luźno zapytać o to auto. W końcu lubimy analizować takie przypadki. Interesuję Mnie każde bmw e60 520 d ponieważ myslę sobie spokojnie nad takim autkiem a ta oferta wydała się nadzwyczaj okazjonalna co tez było Moim celem aby takie coś poruszyć.Literówki w nazwie wątku także nie musicie jakoś wytykać zdarza się błąd pisarski każdemu.
Opublikowano
Dlatego ci pisza ze jakby to nie była okazja to wisiało by spokojnie na allegro i ktos by tam pojechał bez pytania na forum czy to dobre auto .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Może ma ktoś z Szanownych kolegów jakieś info zdjęcia lub stare ogłoszenie tego samochodu zza granicy. Chciałbym widzieć ile w tym przypadku była robiona korekta. Następnie zadzwonię do tego handlarza i po prostu zgnoję go niemiłosiernie jeśli zrobił takie coś...Bandytyzm i tyle.
  • Moderatorzy
Opublikowano
W środku wygląda na zjechany ale w 2012 miał tylko 157tys. 20/03/12 157646 km 05724 Le Couter nv Le Couter nv, Tielt
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie ma reguły. Miałem jakiś czas temu E46 z oryginalnym przebiegiem około 150 tys. km, udokumentowany na wszystkie sposoby łącznie z ASO, a kierownica i fotel zatyrane jakby miała 500 tys. km. Baby pierścionkami potrafią zarypać kierownicę i dźwignię zmiany biegów na maksa.
Opublikowano

Potwierdzam

Mam swoje auto z oryginanym przebiegiem(aso) 170 tys a kierownica nie jeden powie ze ma z 400 tys.Fotel kierowcy lekko wysiedziany ale nie przetarty nigdzie.Dlatego uwazam ze e60 jest samochodem nie dajacym sie sklasyfikować po zużyciu wnętrza.Inaczej jest na autostradzie a inaczej w codziennym uszykowaniu w polsce

Opublikowano
Ja też potwierdzam znajomy kupił nowe e60 w salonie , skóry na fotelu kierowcy przy 70 000 km były już poprzecierane. To znaczy nie na wylot tylko farba była poprzecierana . Tak że śmiech mnie ogarnia jak znawcy tu na forum ustalają rzeczywisty przebieg po wyglądzie wnętrza
Opublikowano

Ja bym sugerował zakup auta w salonie :cool2: Czytanie niektórych wpisów jest aż smutne. Jeżeli ktoś dysponuje kwotą na poziomie 15-20% ceny pierwotnej niech nie spodziewa się cudów. Znajomego żona używa na codzień Audi S6. Auto ma ok 120000km przebiegu, 8 lat i przetarty boczek łącznie z dziurą. Porównywanie auta które jeździ kilkaset km dziennie po autostradzie do takiego które pokonuje po 20km po mieście wożąc zakupy, dzieciaki na odcinkach 2-3km mija się z celem. Jasne zdarzają się egzemplarze od pedantów jednak trzeba wysupłać na takie e60 kilkanaście tysięcy złotych więcej i wówczas można szukać, a nie "znęcać się" nad najtańszymi egzemplarzami na rynku :roll:

Ja robię tak: wyszukuję ciekawe auto, jadę je oglądać. Jak się podoba to kupuję, a jak nie to szukam dalej.

Rozumiem że w naszym kraju kwota 30-40tyś zł jest bardzo wysoka (dla mnie również), jednak to zaledwie mały ułamek kwoty jaką trzeba zapłacić za takie nowe auto. Nie nakłaniam nikogo do kupowania trupów, ulepów itp. ale liczmy siły na zamiary :cool2:

Wymaganie od popdrzednich właścicieli by przez kilka/kilkanaście lat dbali/chuchali na auto po to byśmy mogli je kupić za powiedzmy 12% ceny pierwotnej jest jednak troszkę niestosowne :cool2: